Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányt keresek az egyik barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányt keresek az egyik barátomnak, valaki jelentkezne?

Figyelt kérdés

Egy lányt keresek az egyik legjobb havernak aki barna, kék szemű, jó humorú, 27 éves, olyan 175cm magas. Kapcsolatra vágyik, törődésre, társra, szerelemre.

Lehetőleg Budapest és környékéről.

2015. jún. 25. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

A barátod süket néma,esetleg mozgássérült, hogy te keresel neki nőt?

Biztos sok jelentkező lesz...

2015. jún. 25. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már így benne vagy, nekem is keresnél?
2015. jún. 25. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Több info a haverról? :) Esetleg kép?
2015. jún. 25. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem képet is tegyél ki, hátha több jelentkező lesz:)
2015. jún. 25. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt.

Nekem van egy 27 éves kollégám, aki legutóbb már azt mondta, hogy lassan letesz arról, hogy találjon egy lányt, ha már nekem ő nem kell...

Annyira szeretnék vmi hasznosat mondani neki, hogy ne adja fel, legutóbb azt mondtam, hogy ez butaság, hiszen akkor fog jönni a lány, amikor nem számít rá, stb., ilyen maszlagokat mondtam neki.

2015. jún. 25. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!