Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányt keresek az egyik barátomnak, valaki jelentkezne?
Egy lányt keresek az egyik legjobb havernak aki szőke, kék szemű, jó humorú, 21 éves lesz, körszakállas, olyan 170cm magas, nagyon nagy arc, tényleg, nála jobb fej srácot nem ismerek, szakács a szakmája, szeret szórakozni járni, jól öltözködik, nem sovány, de nincsis elhízva, kapcsolatra vágyik, törődésre, társra, szerelemre.
Németben él.
Épp ezért egy független, csinos 18-21 körüli, aranyos, nem buta, szingli nőt szeretnék neki találni, mert nem tudom nézni, hogy egyedül van.
Lehetőleg Budapest és környékéről (délről), de inkább az utóbbi :)
17/L
Nem, nem tud róla, de nem tudom ölbetett kézzel nézni, hogy egyedül öregedjen meg. Sajnos nem talál magához hozzá illő nőt.
Csak segíteni szeretnék, egy próbát megér.
Azt nem írtam, hogy nem volt még barátnője;)
Azért nem jön össze neki egy kapcsolat se, mert kinn van németbe és nem tudná elviselni a távkapcsolatot.
Egy évvel ez előtt 2 és fél évig volt barátnője.
Rengeteg idős emberrel áldott területen lakik.
Ha van csaj (ritkaság), ronda.
Ja igen és kisgyerek is van pár, de az nem nagyon lenne legális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!