Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tanácsot adni? 20/F
Vagy lehet, hogy csak ráunt, hogy töketlen vagy és ne hívtad el ennyi idő alatt sem randira.
20/L
Mit akarsz tőle, mert számomra ez nem világos?
Ha szeretnél többet, menj oda, és hívd el randira.
Ha csak távolról imádnád, akkor meg miért baj, ha nem jön oda? Nézed messziről, mint eddig, otthon álmodozol róla és kész.
Én régebben másfél évet vártam egy pasira, hogy végre elhívjon valahova, de ez olyan baromi sok idő volt, hogy mikor végül megtette, már ott tartottam, hogy elküldöm a francba inkább. Te is meg akarod ezt várni nála? Szedd össze magad, keresd meg, és hívd el egyenesen és nyíltan! Ideje lenne!
Azt hiszem ez a kérdés eldőlt.. :)
2 nő helyesen megválaszolta neked, szóval mint férfi csak nyugtázom.
Szóval egy csatakiáltással tessék odatötyögni, előtte 30szor átgondolt kérdésed feltenni, vagy mondani valami olyasmit, hogy Szia, régóta ismerjük egymást, eddig eléggé bátortalan voltam, de viszont most szeretnélek elhivni "xyz-be" sétálni/enni/mtk-honvéd meccset nézni/betonozni (...) valamire.. És ha igent mond, tudni fogod, hogy nem közömbös irántad, és ha nem szúrod el, hamarosan meg lesz az első csókod is, stb.. :)
Üdv. Laci, 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!