Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most durva lesz vigyázz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most durva lesz vigyázz. Kérlek tudnál tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Szóval, már régebben beszélgettem egy lánnyal aki teszik, nem is csak simán tetszik hanem szerelmes is vagyok bele.

Tegnap este rá írtam Facebookon hogy: Szia hogy vagy ?

Erre nem válaszolt, és én meg őrülök attól az érzéstől hogy " látta de nem ír " De nem is ez a lényeg. Köszönni szoktam neki az iskolában de ő nem köszön vissza van mikor a fejét is el fordítsa. Ha a szemébe akarok nézni akkor ő arrébb nem. Egy szóval tudnám ez jellemezni: Bunkózik. De nem tudom miért, És én ezért össze vagdostam magam mert össze törte a szívem. Csak szórakozott akkor velem amikor beszélgettünk, pedig akkor annyira kedves és aranyos volt. Na de ez még semmi..... Neki testszik egy fiú, én tudom is ki. De időközben annak a fiúnak lett barátnője és ezért a lány aki nekem tetszik az egy hülyeséget csinált. Szerintetek mért nem áll velem szóba vagy mért utált meg ? 14F vagyok

2015. ápr. 19. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg nagyon fiatal vagy, es ismerkedjel inkabb minnel tobb lannyal. Jarj el szorakozni, kirandulni, sportolni es ne vagdosd magad.
2015. ápr. 19. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bunkózás ez egyértelmű jele annak hogy nem jössz be neki csak nem akarja megmondani.Vagdosni meg felesleges magad,nem jöttél be neki és kész sok ilyen lesz még az életben
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jajj... ne legyél buta... aranyos volt veled, de nem mert össze akart veled jönni, hanem mert barátkozott. Nem akarok sztereotipikus lenni, de a pasik 90% a összeakar jönni a lánnyal akivel barátkozik, más esetben nem érdekli. Valszeg ezt észrevette rajtad, de összejönni nem akart veled, neki más tetszett. Nem bunkózik, csak hüti a kapcsolatotok, hogy lásd hogy mi a helyzet. Valszeg nem akar megbántani azzal hogy nyíltan visszautasít. Keress valaki mást, butaság a semmin összetörnöd a szíved.
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen ez egyértelmű jel, de tudom ilyen kellemetlen és rossz érzés ez? Megemészteni is alig tudom. És MINDEN EGYES NAP LÁTNOM KELL. :(
2015. ápr. 19. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a sok megnyugtató kommenteket igazatok van ! :D
2015. ápr. 19. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Hát ez tényleg durva volt!!!Annyira bírom az ilyeneket, "jajj nekem most világfájdalmam van mert nem írt vissza egy lány, meg letört a körmömnek a hegye, ezért most összevagdosom magam, mert nem bírom elviselni ezt az óriási fájdalmat, ezért ki kell adnom magamból valahogy hogy lássa a világ hogy én milyen kemény vagyok."

Nagyon elcse*ett egy generáció ez, nem tudom mi lesz így az emberiséggel ha már minden gyökér vagdossa magát.

2015. ápr. 19. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy el lett rontva, de nem az én hibám :D
2015. ápr. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!