Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most durva lesz vigyázz. Kérlek tudnál tanácsot adni?
Szóval, már régebben beszélgettem egy lánnyal aki teszik, nem is csak simán tetszik hanem szerelmes is vagyok bele.
Tegnap este rá írtam Facebookon hogy: Szia hogy vagy ?
Erre nem válaszolt, és én meg őrülök attól az érzéstől hogy " látta de nem ír " De nem is ez a lényeg. Köszönni szoktam neki az iskolában de ő nem köszön vissza van mikor a fejét is el fordítsa. Ha a szemébe akarok nézni akkor ő arrébb nem. Egy szóval tudnám ez jellemezni: Bunkózik. De nem tudom miért, És én ezért össze vagdostam magam mert össze törte a szívem. Csak szórakozott akkor velem amikor beszélgettünk, pedig akkor annyira kedves és aranyos volt. Na de ez még semmi..... Neki testszik egy fiú, én tudom is ki. De időközben annak a fiúnak lett barátnője és ezért a lány aki nekem tetszik az egy hülyeséget csinált. Szerintetek mért nem áll velem szóba vagy mért utált meg ? 14F vagyok
Hát ez tényleg durva volt!!!Annyira bírom az ilyeneket, "jajj nekem most világfájdalmam van mert nem írt vissza egy lány, meg letört a körmömnek a hegye, ezért most összevagdosom magam, mert nem bírom elviselni ezt az óriási fájdalmat, ezért ki kell adnom magamból valahogy hogy lássa a világ hogy én milyen kemény vagyok."
Nagyon elcse*ett egy generáció ez, nem tudom mi lesz így az emberiséggel ha már minden gyökér vagdossa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!