Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki tud tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
4 hete találkoztam egy lánnyal, neten ismerkedtünk meg, azelőtt még sosem láttuk egymást. A találkozó jól sikerült, jól éreztük magunkat, mondtuk mindketten, hogy szeretnénk még találkozni. Nemrég sikerült megbeszélni a 2. talit, de lemondta, mert még nem sikerült túltennie magát az exén, akivel már 3 hónapja szakított. És írta, hogy most nem szeretne kapcsolatot. Pedig az 1. tali előtt mondta, hogy mostanra sikerült túltennie magát rajta. Eléggé bánt a dolog, mert nagyon tetszik és szimpatikus a lány. Ugyan csók nem volt az első randin, de szerintem bejövök neki és írta, hogy szimpatikus vagyok, szóval nem hiszem, hogy lerázni próbál. Mit csináljak? Várjam meg, amíg túlteszi magát az exén?
2015. jún. 19. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha nagyon akarna, akkor találkozna veled. ez nyilvánvaló!
2015. jún. 19. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Feltehetően nem nézel ki elég jól, különben nem érdekelné semmi. Ez tipikus hárító duma. Az meg, hogy miket mond teljesen mindegy.
2015. jún. 19. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kavarognak benne az érzések. Sajnos még nem tette túl magát az exén. Amikor talizott veled, akkor épp háttérbe tudta szorítani, most meg olyan periódusát éli, hogy megint előtérbe kerültek nála a régi érzések. Erre az esetre jól jött volna, ha az első randin megcsókolod és rögtön másnap talizol vele, de ezt nem tudhattad előre. Most annyit tudsz tenni, hogy írj rá és beszélgess vele rendszeresen. Ha hárít, akkor várj egy kicsit és aztán még próbáld meg egyszer-kétszer. Ha ekkor sem akar talizni, akkor tényleg lehet, hogy lekoptató duma volt.
2015. jún. 19. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki,mert ha így lenne,már rég a szádban matatott volna a nyelvével,elsőre.Nem vagy az esete,a többi csak duma.
2015. jún. 19. 22:18
 5/6 Kornélia01 válasza:

Tipikus lerázós duma a nem tettem túl magam az exemen....

Sok nő veti ezt be,én is használtam már mikor vkit nem akartam megbántani..

2015. jún. 24. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezért nincs értelme vakrandizni.

Én se kerestem soha senkit 2. találkozóra.

2015. jún. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!