Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIt csinálsz amikor szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt csinálsz amikor szerelmi bánatod van?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 22:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Megnyugszom,netezek,és kész.
2010. márc. 5. 22:05
 32/43 anonim ***** válasza:

Mikor aktuális volt /már férjnél vagyok/ buliztam, kerestem utánpótlást az ex helyett. Sikerült és nem kihasználás céljából, de bevált. Azóta a férjem - hála az égnek - kigyógyultam hamarosan az exből és rájöttem, hogy van nála sokkal, de sokkal normálisabb, aranyosabb, stb.,stb.,stb. férfi a világon!

Volt, hogy munkába temetkeztem, hogy ne gondoljak az exre, ez is bevált, akkor kaptam pár hónapra a munkahelyemen jutalmat. /Hm.../

2010. márc. 6. 00:36
 33/43 anonim válasza:
en eneklek (kieneklem magabol amit akarok mondani ) sirok enekiles utan , szerelmeszenet halgatok este es elsirom magam es enyi de nem sokszor tortent meg velem:)
2010. márc. 6. 13:55
 34/43 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=sp2ZhLT25qk ezt, vagy Hátsó Szándékot hallgatok, sírok, a leveleit olvasom, igyekszem lemondani róla, hogy így boldogabb lesz, és az nekem mindennél fontosabb.
2010. márc. 6. 18:33
 35/43 anonim válasza:

1. Minimum 2 csajt/pasit kell tartani. Ha egyik lelép, vagy el kell zavarni, ott a másik vigasztalódni. Utána csak a készletet kell feltölteni.

2. Aromaterápia. Kellemes illatú dolgot kell szagolgatni ha eszedbe jut, ugyanakkor valami kellemetlen dologra kell gondolni vele kapcsolatban. Pl.: amikor utálatos volt, amikor nem volt jó vele stb. Ezt mindig, ha eszedbe jut.

2010. márc. 7. 16:31
 36/43 anonim válasza:
Hm... én lány lévén nem iszom, de legelső fázisban kibulizom/üvöltöm magamból (pl koncerten), h a végére már szédülök. Utána kicsit töprengek rajta (pár hónap). Itt általában leírom ami eszembe jut, mert így könnyebb rendszerezni, és le is tudom cseszni magam. Közben persze megy a munkába temetkezés, illetve egyfajta bosszú-ból (majd én megmutatom) kis híján összejöttem egy nálam kétszer idősebb pasival. Jajj, és van az a tipikus fekszem az ágyon és bambulok rész is... kb ennyi. A végére rájövök, h az egész nem ért annyit.
2010. márc. 8. 11:11
 37/43 anonim ***** válasza:
Elmélyedek valami hasznos dologban, például: futok, a Nemzeti dalt szavalom a háztetőn, fát vágok ollóval, kutat kaparok, beverem a fejem mint egy szeget a falba, elmélyedek a matematika/angol rejtelmeiben. Ha ez se segít, akkor megiszok 4 liter szénsavas házipálinkát minden nap.
2010. márc. 8. 15:12
 38/43 anonim ***** válasza:

Forró kakaót iszom, csokit zabálok mint állat. :)

Szomorú zenét hallgatok, az öngyilkosságon merengek és azon, hogy miért kellett őt elveszítenem.

2010. márc. 20. 22:59
 39/43 anonim válasza:
50%
Én még csak 16 vok de mikor szerelmi bánatom van elmegyek egyik barinőmhöz és jól el hülyülünk és így el van felejtve az a srác aki miatt bánatos vtam:'D
2010. márc. 22. 14:49
 40/43 anonim ***** válasza:
14:49 akkor te nem is voltál igazán szerelmes.. :/
2010. márc. 23. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!