Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIt csinálsz amikor szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt csinálsz amikor szerelmi bánatod van?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 22:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
29%
Nekem évek óta folyamatosan az van,tehát iszok,és nyugtatót szedek....25/L
2010. márc. 3. 01:18
 22/43 anonim ***** válasza:
0%
felakasztom magam mit csinálnék xD
2010. márc. 3. 01:37
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,hogy miért van szerelmi bánatom...

Szakitásnál több fázis is van.

1. beszomorodás(Klasszikus a Bridget Jones és Igazából szerelem orrvérzésig.) Ez eltart 1-2 hétig.

2. Bulizok: (A max időtartam eddig 2 hónap volt, de akkor tényleg minden héten 2szer leittam magam)

3. Melóba/munkába temetkezem: (ha az első két fázis nem segitett... Ez akár több hónapig is eltarthat... Ebből a fázisból a rekordom 2 év.)

4. Tükörbe nézek: Ha elégedett vagyok magammal, akkor ez az utolsó fázis. Ha esetleg szakitásról van szó, akkor megnézem,hogy az exem új párja hozzám képest milyen. (Általában itt szoktak az emberek rájönni,hogy fölösleges volt ennyi időt a beszomorodásnak szentelni.)

(Az első 4 fázis, az a hibakeresés fázisa. "Hol rontottam el?")

5. Elfogadom a tényt, hogy ennek így kellett lennie. Nem miattam, nem miatta, egyzserűen azért, mert nem illünk össze.

És persze, mind az 5 fázis alatt panaszkodom, vinnyogok és hisztizem. (Nem jó,hogy ezt magamra mondom, de sajna igaz.) Sok emberrel beszélek, tanácsokat kérek (és nem fogadom meg őket).

2010. márc. 3. 07:26
 24/43 anonim válasza:
A 2010.03.03.07:46 os válasz nagyon jó:)
2010. márc. 3. 08:19
 25/43 anonim válasza:
bocs 26:D
2010. márc. 3. 08:19
 26/43 anonim válasza:
biosütit vagy biokenyeret sütök,nem eszem meg, leadok pár kilót, tanulok, tanulok, tanulok....
2010. márc. 3. 10:46
 27/43 anonim ***** válasza:
Edzésre megyek..boksz. :D:D
2010. márc. 3. 17:17
 28/43 anonim ***** válasza:
Gyakkérdést olvasok éppen, mert jött a heti hírlevél... Velem most van ilyen először. Kegyetlen érzés. Ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor nagymamámat vesztettem el.
2010. márc. 5. 02:38
 29/43 anonim válasza:
100%

Kb. a 3. szerelmi bánatom után napokkal jöttem rá, hogy mibe kezdek bele nem tudatosan, csak úgy ész nélkül.

Lány lévén takarítok. Általában fürdőszobát. Sikálom az istenverte csempét, mint az atom. Szívom a jó kis vegyszerek gőzét, meg összekeverem, egymásra öntöm, amit nem szabad. Közbe bőgök, meg beverek 1-2 törött csempének, hadd szakadjanak tovább. Persze ököllel. Hülye liba.

2010. márc. 5. 10:20
 30/43 anonim válasza:
Amit most is ,zenét hallgatok,de nem feltétlenül szomorút,főleg karaokiban.Kiéneklem magamból más baromságát! Hidd el segít!És keresem a barátaim társaságát akiket addig sem hanyagoltam el !
2010. márc. 5. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!