Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova érdemes menni szórakozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha_kap_eszi_maki kérdése:

Hova érdemes menni szórakozni ismerkedés céljából 30-as,40-es korosztálynak (35/F)?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy felnőtt 35 éves férfinak merre érdemes mennie szórakozni ismerkedés céljából Budapesten? A megcélzott korosztály a minimum 30-as (sajnos a 20 évesek még elég éretlenek, bár a 30-asok is néha, hogy lesz ezekből felelősségteljes anya valaha is? Bár ez már másik kérdés :o) ) kösz a választ.

2015. jún. 21. 16:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9: pomt emiatt van nehéz dolgom, sajnos tényleg nagyon kevés értelmes és normális nő marad 30 év felett szabadon...

10: Azt hiszem a kérdésből (leírásból) egyértelmű, de Budapest.

2015. jún. 21. 23:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Kérném szépen a népet, nem társkeresni jöttem ide, nem kellenek privát üzenetek. A kérdésre várok választ, hogy hol érdemes felnőtt (minden szempontból) és független nőkkel ismerkedni Budapesten ÉLŐBEN. köszi
2015. jún. 21. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Uppsz bocs, tényleg írtad...

Én ugyan nem írtam neked privit, de miért zàrod ki az itteni ismerkedést? Most hogy tàrskeresõzöl vagy itt ismerkedsz az màr nem mindegy? Ugyanaz kb...

2015. jún. 22. 00:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Hadd ne ecseteljem mennyivel több előnye van a társkereső oldalknak, mint a gyk-nek... De amúgy is a kérdésre szeretnék választ, a társkeresőzést azt amúgy is csak azért írtam már lentebb, mert valaki kérdezett egy általánost. Nem kötekedni akarok, csak nem akarok eltérni nagyon a témámtól.
2015. jún. 22. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Hmm..azért nem nagyon tud neked senki segíteni, mert az a szegmens akit keresel, esténként otthon babàzik. Retro bulikon érdemes lehet próbalkozni, bàr ott gyakran a korukat is nehéz megítelni...szerintem marad az internet...
2015. jún. 22. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!