Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, nők, randiznátok egy ilyen fiúval, férfival?
Ez szokatlan lesz.:
- Csak és kizárólag Baba lanolinos szappannal fürdök, tusolok.
- WO2, vagy Baba családi samponnal mosok hajat.
- Amodent fogrémet használok, ritkábban Kolynost.
- A samponom egyben a borotvahabom is, azzal borotválkozom.
- Gillette Extreme 3 eldobható borotvát szoktam venni 4-5 db-os csomagban.
- Nem használok semmi egyebet, tehát no tusfürdő, no after shave, no szájvíz, no dezodor, stb...
- Ki nem állhatom a különböző illatanyagokat magamon, ez tőlem távol áll.
Sosincs nálam gumi és még soha nem is vettem.
Nem rágózom, nem hordok napszemüveget, nem szeretem a headseteket, fülbe dugható fülhallgatókat, utcán sosincs rajtam fülhallgató, nem veszek okostelefont, nem használok Facebookot, sem Twittert.
Kimondottan idegesít a headsetes utcai telefonálás..., ill. az állandó okostelefonos böngészés.
Lányok, nők mit gondoltok? Randiznátok egy ilyen férfival, fiúval?
Teszek rá. :-)
Ha nő vagy, akkor nőként is válaszolj, ne utólag javítgasd, hogy jajj, férfiasan válaszoltam, de most jövök rá, hogy nő vagyok...
Bi és leszbi randi sem kell nekem...
Két hölgynek sikerült nőként válaszolni. Mindketten plusszt kaptak, az is aki nemleges választ adott!
Mert, ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor feltételezem, hogy nem is vagy nő. Jópár esetben, meg egyértelmű, hogy bu*i férfiak írtak be.
En nem. Nekem fontos az illat, a WU 2-nek, amugy jo illata van, de a Baba szappan nekem keves. Nincs az a finom ferfias illata es a bor se marad puha utana. A borotvahab, aftershave detto finom illatu, nekem hianyozna. A dezodort nem is ertem, plane ebben a melegben. Gyakorlatilag izzadsagszagod van? Az altalad emlitett fogkremek rendben vannak, de szajviz es fogselyem nekul szamomra igenytelen a fogmosas.
Ragoznom muszaj, plane etkezes utan, de Te tudod. A napszemcsit pedig szinten nem ertem. Nrkem kisul a szemem nelkule.
Kérdező, nő vagyok, és alapvetően nem lenne gondom szokásaiddal, de azzal már nagyon is, amit tükröznek... és itt még nem is néztük a stílusodat, ami nem a legvonzóbb, ahogy a kommentjeidből látom :D
Kicsit hisztis, kényszeres vagy (nekem is vannak kényszeres megnyilvánulásaim, de próbálok ellene tenni, és nem belenyugodni az idiótaságaimba)
nagyon nem szimpatikus. Alapvetően ha nem jön össze neked egy kapcsolat sem, hidd el, nem amiatt a pár szokás miatt van, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!