Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, nők, randiznátok egy ilyen fiúval, férfival?
Ez szokatlan lesz.:
- Csak és kizárólag Baba lanolinos szappannal fürdök, tusolok.
- WO2, vagy Baba családi samponnal mosok hajat.
- Amodent fogrémet használok, ritkábban Kolynost.
- A samponom egyben a borotvahabom is, azzal borotválkozom.
- Gillette Extreme 3 eldobható borotvát szoktam venni 4-5 db-os csomagban.
- Nem használok semmi egyebet, tehát no tusfürdő, no after shave, no szájvíz, no dezodor, stb...
- Ki nem állhatom a különböző illatanyagokat magamon, ez tőlem távol áll.
Sosincs nálam gumi és még soha nem is vettem.
Nem rágózom, nem hordok napszemüveget, nem szeretem a headseteket, fülbe dugható fülhallgatókat, utcán sosincs rajtam fülhallgató, nem veszek okostelefont, nem használok Facebookot, sem Twittert.
Kimondottan idegesít a headsetes utcai telefonálás..., ill. az állandó okostelefonos böngészés.
Lányok, nők mit gondoltok? Randiznátok egy ilyen férfival, fiúval?
Rögtön jó az arány, nőket kérdeztem, erre rögtön 5 bu*i válaszolt. Az utolsó válaszoló legalább nem az, de valami vele sem ok, ha férfi. Mindenesetre ő kapott egy semlegeset, a többiek eddig negatívok. Öreg hiba nőknek feltett kérdésre férfiként válaszolni.
Nagyjából akkora, hiba, mintha női néven szólítanának és te visszafordulnál. :)
Tényleg, hány nő is van közöttetek?
#13 Nem te fogod nekem megmagyarázni, hogy hova válaszolhatok és hova nem.
Egyébként honnan tudod, hogy férfi vagyok ? Láttál már, netán ismersz ?
9., 10., ment a plussz.
9., te valószínűleg férfi vagy azért...
10.-ről gondolom, hogy nő, a kérdésre válaszolt ("Nem!"), így kapott egy plusszt!
A többi fiút, férfit nem értem, minek ír, aki nem bu*i az nem ír rá egy férfira, hogy randizna vele...
Sajnos ilyen a klaviatúrám, z-helyett néha *-ot ír...
Ez betegségre utal. Valami pszichés bajod van?
Amúgy mi lesz ha megszűnik valamelyik sampon meg fogkrém amit használsz?
9.: "Ezek közül csak a gumi hiányát nem értem. (A lánytól várod, hogy tablettát szedjen, vagy egyáltalán nem szeretnél védekezni?) Mi a helyzet a nemi úton terjedő betegségekkel? A többivel nincs gondom, ha amúgy jófej vagy, ezek nem kizáró tényezők."
Adtam még egy plusszt.
Ugye a gumi a hirtelen felindulásból történő dolgokra való, én pedig nem szoktam hirtelen felindulni.
Hosszú távú kapcsolatban, igen, ha nem akarnak gyereket a házastársak manapság fogamzásgátló tablettával védekeznek.
Nemi úton terjedő betegségek.: Mivel fent is írtam, hogy alkalmi kapcsolatba sohasem megyek bele, így ilyen úton ez kizárt.
Rendes kapcsolatban, házasság előtt el kell menni vért adni, ott kiderül minden, utána biztosan biztonságos.
Persze egy normális kapcsolatban kicsi a nemi betegség esélye, főleg ha mindketten szüzek még.
Te is jófej vagy és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!