Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok! Negatívum, ha a srác "sznob"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval ha alapból egy magas, sportos srác de drága ruhákban jár, kocsival, taxival jár az egyetemre, éttermekben ebédel szinte minden nap stb...
(Emberileg állítólag nagyképű, bunkó, lekezelő...)
Ez zavarna titeket, vagy szóba sem állnátok egy ilyen sráccal?
2015. jún. 20. 15:09
11/19 anonim válasza:
Nyilván nem mások elmondásából fogok megítélni valakit, ugyanakkor nekem azért számít, hogy másokkal is hogyan viselkedik, és mi jogon hordja fenn az orrát. Az a nőismerősöm, akiről az imént már írtam, nagyon számító, nem szívesen haverkodom vele, ha egyszer valaki nem úgy táncol, ahogy neki tetszik, ellene fordul.
12/19 anonim válasza:
"Emberileg "állítólag"-ergo mások szerint- bunkó,lekezelő,sznob.."Engem jobban érdekelne hogy magáról mit gondol ez a srác őszintén..:) Lehetsz te lekezelő és bunkó bizonyos emberekkel,viselhetsz maszkot de fontosabb hogy önmagadat valójában hogy látod..És azokkal milyen vagy akiket beengedsz a lelkedbe. 20/L
13/19 anonim válasza:
Ilyen emberek vannak a nem gazdagok között is. Szerintem ez nem pénz kérdése, hogy valaki kivel hogyan viselkedik. A lány úgy is elsősorban azt nézi, hogy vele hogyan bánik a fiú. Nekem a legnagyobb negatívum az lenne, ha felvágós...nem kell hangoztatni, hogy neki mennyi mindene van és milyen sokba került, a többi ember meg gáz, mert nekik nem telik rá. Nálam ezt jelenti a sznob.
14/19 anonim válasza:
Dehogy zavarná őket, ez az ideális férfi a legtöbbjük szerint.
15/19 anonim válasza:
Azt, hogy kivel állok szóba nem mindig én döntöm el, de kizárt, hogy tudatosan egy nagyképű, lekezelő ember társaságát keresném. A materiális dolgok meg sosem izgattak különösebben, én nem tudok mit kezdeni a drága ruhákkal meg a luxusautókkal.
16/19 anonim válasza:
A leírásod alapján olyan emberről van szó, aki nem igazán van tisztában magával. Én az ilyet kerülném, de akinek a felszín elég, annak lehet, hogy megfelel.
17/19 anonim válasza:
Érdekes dolog, hogy a gazdagabbak közül sokan lenézik a náluk szegényebbeket, viszont a picit szegényebbek közül meg sokan ugyanígy lenézik vagy irigykednek a náluk gazdagabbakra, még akkor is, ha nem sokkal él jobban náluk a másik, és egyáltalán nem vág fel, nincs drága kocsija, vagy ruhái, és teljesen normálisan él. Én azokat szeretem, akiket tényleg nem érdekel honnan jössz, csak az, hogy milyen ember vagy. És sajnos igaz az is, hogy a kevésbé tehetősek gyakran nem jobbak a gazdagabbaknál.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#16-os mit értesz azalatt pontosabban, hogy nem igazán van tisztában magával?
2015. nov. 25. 16:22
19/19 anonim válasza:
Úgy értem, hogy nincs önismerete, nem igazán képes magába nézni, mert ha képes lenne, tisztában lenne vele, hogy ő se tökéletes, és nem nézne le másokat csak azért, mert azok anyagi vagy hasonló szempontból kevésbé szerencsések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!