Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác bizonytalan, közöljem vele, hogy hiányzik?
Randiztam egy sráccal 3x, megkedveltem nagyon nagyon. Nagyon nyomulós volt az elején, elárasztott bókokkal, aztán elbizonytalanodott, mert felbukkant az exe. Nem tudja mit akar... tulajdonképpen hagytam is. De hiányzik :( nem is beszélünk már azóta. Ti mit tennétek? vagy egy nő nem vallhat színt?
20L 26F
Ha ilyen könnyen se szó se beszéd eltűnik, akkor szerintem kezdheted kiverni a fejedből.
Nem tudja, mit akar, jó vicc...
Nekem az a véleményem, hogy az ex nem véletlenül ex, és azt sem hagyom, hogy "megjelenjen" újra az életemben, ismerkedést pedig végképp adnék fel.
Szóval most kell csak igazán észnél lenned, ha esetleg a közeljövőben újból próbálja felvenni veled a kapcsolatot és nem ellágyulni. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a volt barátnővel mégsem jött össze a dolog, ezért most megpróbálna téged ismét előhúzni a kalapból. Ne hagyd, lépj túl rajta és ezt közöld is vele, ha kérdezi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!