Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? Ki kell neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Ki kell neki?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok,a barátnőm 23. Egy 30 éves srácról lenne szó,aki nekem nagyon bejön,a barátnőmnek pedig egyáltalán nem. Az elején még nálam próbálkozott,de egy ideje hanyagol,láttam rajta,hogy bántja vmi,és azt hittem,belémszeretett,csak nem mer továbblépni,erre a barátnőm meséli,hogy megint nála próbálkozott,méghozzá elég kitartóan (azalatt,míg engem hanyagolt),csak ő következetesen elhajtotta. Na,akkor ezért volt ő maga alatt. De a poén az,hogy barátnőm még csak most vallotta be,hogy már régebben is próbálkozott nála,mielőtt nálam először próbálkozott volna,csak ő akkor is elhajtotta. Ma írtam a srácnak egy emailt a születésnapjára (ma lett 30),de 2 szóban köszönte meg. A barátnőmmel azt találgatjuk,melyikünk lesz a menyasszony,és melyikünk a koszorúslány,de szerintem nekem már nem sok esélyem van. Jól látom?
2010. márc. 1. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
az mindig értékesebb ami nem lehet a mienk
2010. márc. 1. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól látod. Hagyd a fenébe. Ha a barátnődnek pedig nem az esete, akkor mindketten pasizzatok be, a csávó meg majd pofára esik. Elég szemétség volt, amit művelt.
2010. márc. 1. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:

hát én sem szeretem ha csak hülyítenek és nem történik semmi.én is koccoltam volna.magadnak köszönheted.

23/ff

2010. márc. 1. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a ketten koszoruslanyok lesztek. Hacsak nem vagytok terhesek
2010. márc. 1. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:

A harmadik hozzászólót, a srácot nem értem, mivel rajtam nem múlt semmi, ha rajtam múlik, ma együtt vagyunk ezze a férfival. Ma is írtam a szülinapjára, bár mostanában a barátnőm után futkosott. Akkor mi múlt rajtam? Inkább hogy én lettem átejtve, mert úgy mutatta, hogy irántam is érdeklődik, aztán meg mégse. Vagy nem így látod?

Terhesek nem vagyunk. :-)) Mindenkinek köszi a választ!

2010. márc. 1. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
TE voltál ott,te kellene átlásd a dolgokat,nem én.ha magamból indulok ki-mint férfi-,akkor mennék a másik nőhöz ha azt veszem észre,h téged nem érdekellek komolyan.
2010. márc. 1. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Te is komoly ferfi lehetsz, tombol az ambicio, hadd el, ha nincs lo, jo lesz a szamar is.
2010. márc. 1. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
eddig lovon ültem mindíg.az a baj h nem vagyok ratyi rambo?vagy mi bántja a kicsi lelki világodat??
2010. márc. 1. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja semmi, nekem edesmindegy. Csak azert udvarolni egy csajnak, mert a masiknak, akivel eloszor probalkoztal nem lehetett... haaat, a termeszetes preszelekcio ezt nem jutalmazna ;)
2010. márc. 1. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!