Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti 22 évesen járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti 22 évesen járnátok egy 17 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Szal nagyon jól megvagyunk meg minden, egy suliba járunk és ő is nagyon rendes velem és én is vele.....sok közös témánk van.....szóval nem tudom....bepróbálkozzak nála, vagy ne...Am már 1 éve van barátja.....de velem sokkal boldogabbnak látszik, mint a barátjával....Megéri próbálkozni?
2010. márc. 1. 09:27
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
én simán "járnék"...ez csak egy szám...semmit nem jelent...egy 30éves is ugyanolyan szinten mint egy 17éves...szoval inkább a fiatalt választom:D
2010. márc. 1. 17:43
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom....és ha csak tényleg barátként kezel?Igaz, h nagyon boldogok vagyunk, mikor kettesben ülünk valahol....nincsenek gátlásaink, nincs feszültség....Sokat nevetünk....nem is tudom....1szerűen jó vele lenni, és rajta is látszik, h kedveli a társaságomat....
2010. márc. 1. 20:53
 13/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbálkozz nála finomam...és,igen persze,hogy járnék,tök izgis dolog szerintem! Mostanában nagyon bejönnek a fiatalabb pasik! Én személy szerint nagyon örülnék,ha lenne egy ilyen fiatal"haverom",mint te....25/L

2010. márc. 1. 23:06
 14/31 A kérdező kommentje:
H érted, h finoman?Eddig is kedves és figyelmes voltam vele.....1es alkalmakkor ajándékot vettem neki, megdicsértem az uj ruhájat stb....lehet, h bepróbálkozok, h kettesben leszünk.....Csak az a gond, h nem tudom eldönteni, h barátkent néz rám, vagy pedig érdeklem, mint pasi.
2010. márc. 2. 10:09
 15/31 anonim ***** válasza:
9%

Na várjá mivan? te 22 vagy ő 17, és fiu, és van barátja?

hát, b_zinál ne próbálkozz

2010. márc. 2. 14:47
 16/31 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem derült volna ki....akkor egyikünk SEM b*zi....de hogy világosabb legyen.....én 17\F, ő 22\L és van barátja, de engem(17\F) is nagyon kedvel.
2010. márc. 2. 17:49
 17/31 anonim ***** válasza:
Szia! 23.06-os vagyok! Nagyon jó,ahogy gondolod,én is úgy értettem,hogy pl.akkor próbálkozz,mikor kettesben vgytok,csak nem írtam így le,bocsi! Nagyon ari tőled,h.dícsérgeted,bizti jól esik neki!Majd úgyis jön magától,és bizti le fogod vágni az adott szituból,h.hogyan érez irántad! Ha gondolod írhatsz privit,és bővebbe kifejtjük!Üdv.:M.25/L
2010. márc. 3. 00:51
 18/31 A kérdező kommentje:
OK.Azért még várom a véleményeket.
2010. márc. 3. 20:47
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
Hogy tudtok egy suliba járni, ha te 17 vagy, ő meg 22?
2010. márc. 5. 17:41
 20/31 FFDP ***** válasza:

Pontosan ezt nem értem én sem, akkor hogy tudtok egy suliba járni.

Nekem is volt (16 éves vagyok most) egy 23 éves barátnőm és nagyon jól megvoltunk. Az, hogy véget ért egy szerencsétlenségnek köszönhető, de egy 16 éves is lehet ugyanolyan érett, mint egy 30 éves. Idegesít egy kicsit, hogy a lányok simán járnak 16 évesen huszonéves sráccal, fordítva néhányan elképzelhetetlennek tartják. Nem minden srác éretlen ennyi idősen és pontosan ugyanannyi, mint lány.

2010. márc. 5. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!