Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, szerintetek lejáratnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek lejáratnám magam, ha odamennék a sráchoz és finoman éreztetném vele, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Azt tudom róla h valószínűleg én nem tetszem neki igazán, de úgy látom ebben még ő sem biztos. Még egy szót sem váltottunk, lehet, hogyha beszélgetnék vele sikerülne jó benyomást tennem rá. Vagy inkább hagyjam békén?
2010. febr. 28. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Igen tényleg baromság, elnézést. Már 14 évesen oda kellett volna mennem minden fiúhoz és megmondanom nekik hogy "húúúú, de tecccel, járjunk, jó?" Érdekes, soha nem csináltam, mégsem szökött meg a herceg és egy ilyen kis felkínálkozó liba sem térítette el... "

minimális intelligenciával az ember azért különbséget tud tenni a felkínálkozás és az ismerkedés között. Az ismerkedés az arról szól, hogy odamegyek, és valamilyen módon kezdeményezek, ami alapján kialakulhat valami társalgás, ami keretein jobban megismerhetjük egymást, netán ha mindketten úgy látjuk jónak, akkor ez további ismerkedéshez vezethet, ami meg még sok dologhoz, egyszerű köszönő viszonytól felületes/mélyebb barátságon át akár mélyebb dolgokhoz is - ez mind kijöhet az ismerkedés végén.

Azt a nőstény egyedet, amelyik ha van egy célja, és ezért képes megfelelőképpen kezdeményezni, azt nem libának hívják, ez a NŐ egyik ismérve. Hogy mennyire jól és finoman kezeli az ilyen helyzeteket (is), egy nagyon jó fokmérője az igazi NŐnek - ennek az elérése persze tapasztalatot és egy bizonyos intelligenciát igényel.

Aki szerint viszont férfihoz ismerkedni csak felkínálkozva lehet odamenni, vagy elképzelni nem tud a "teccel, járunk?" szintnél (kb 13 évesek szintje max) színvonalasabbat, az viszont liba, egy kis fruska, akinek köze nincs ahhoz, amit én (és ezzel vagyunk még egypáran, akik egyenlő félként valami érettséget is elvárunk a partnerünktől) NŐként definiálunk - és ennek köze nincs az életkorhoz.

Örömteli, hogy neked csak az öledbe hullott a számodra megfelelő partner, de nem kéne arra biztatni másokat is, hogy ölbe tett kézzel várják, mint egy viktoriánus korabeli úri dáma, hogy valaki bemutassa nekik a lovagjukat.

2010. márc. 1. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 09:30

Szerintem hülyeség amit írtál! Olyan mintha elítélnéd a fiatalkori szerelmet. Az pedig egy szép dolog.

Te biztos fóbiás vagy!

Remélem nem hallgatnak rád. Nagyon káros a hozzászólásod az önbizalomra. Ezzel csak azt éred el hogy több gátlásos és boldogtalan ember lesz!

A kérdezőnek:

Menj oda nyugodtan! Ha nem jön be te akkor is felvállaltad és megpróbáltad. Ez tiszteletreméltó, és később sokkal kevesebb gondod lesz a társasági élet terén.

Hidd el, a kezdeményező csajok izgalmasabbak, mint a félénkek. ;)

2010. márc. 2. 01:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Te biztos fóbiás vagy!"

Úgy bírom amikor itt kijeletenek ilyeneket 5 mondat alapján valakiről. Na és milyen fóbiám van? Várom a diagnózist:)))) Amúgy szerintem nem fóbiást akartál írni, mert ennek a szónak így magában köze nincs a kapcsolatokhoz, de kíváncsi vagyok milyen fóbiám van, hátha Te tudod a tutit:))

"Nagyon káros a hozzászólásod az önbizalomra. Ezzel csak azt éred el hogy több gátlásos és boldogtalan ember lesz!"

Igazad van és azt is bevallom a II. világháború is miattam tört ki és a gazdasági világválság pedig akkor roibbant ki, amikor leírtam ide az első mondatomat és azzal okoztam világméretű kárt...:)))

Mondtam már hogy ne hallgassatok rá, nyugodtan menjen od a lány a sráchoz, semmi gond, ha már tudja hogy amúgy sem tetszik neki, de nyugodtan mondja el mit érez és égjen be. Majd rájön a saját kárán, hogy ilyet csak libák csinálnak.

Na várom a fóbiáim listáját, kíváncsi vagyok :)

2010. márc. 2. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:

valaki itt súlyos fogalomzavarban van. Ami magányügye lenne, ha nem terjesztené, és ezzel nem hülyítene potenciálisan más nőneműeket, akiknek még van esélyük, hogy normális nővé érjenek.

Olyan, hogy első látásra az emberek kölcsönösen egymásba szeretnek, az a lányregények motívuma, valós életben marha ritka (igaziból nincs, vonzódás van, megfoghatja az embert a másik kisugárzása, de ez még mindig nem szerelem, hanem egy szimpátia/vonzalom).

Már pedig ha erre a történésre nem lehet számítani, akkor valahogy meg kell ismerkednem emberekkel ahhoz, hogy megtalálhassam a megfelelő partnert - ergo szóba kell állnom velük.

Ezért van az, hogy az emberek ismerkednek. Találkoznak időnként szimpatikusnak tűnő emberekkel, és dönthetnek úgy, hogy ezt az embert érdemes lehet megismerni, akár csak barátkozás szempontjából, de akár több is kijöhet belőle -előre ezt senki nem tudhatja. Aztán ahogy szépen megismerik egymást, utána már kezdhet kialakulni valami vonzalom is, ha úgy alakul. Ha nem, akkor máshogy alakult, na bumm, az is benne van a pakliban.

Csak max 13 évesek mennek oda valakihez úgy, hogy 'szia, tetszel, járunk?', vagy a régi pöttyös/csíkos lányregényekben. És csak ezek szintjén megragadt 30 évesek hiszik azt, hogy a szerelem és pártalálás úgy megy, hogy jújj, ott van, de sármos, most akkor én szerelmes vagyok, és innentől kezdve két lehetőségem van: vagy várok rá, hogy idejöjjön, és akkor beteljesül szerelmünk, mint a lányregényekben, vagy odamegyek hozzá, és "felajánlkozok" neki, hogy 'szeretlek, járunk'?

Értelmes ember ehelyett igyekszik leküzdeni a szorongását (ami nagyon nehéz, és sok bátorságot kíván, ezért is nagyon káros, hogy még további baromságokkal terheled a fejét), és ha szimpatikus embert lát, akit szeretne megismerni, akkor megpróbálja megismerni. Ennek több módja lehet, a nagyon ügyesek (és gyakorlottak) esetenként már azt is el tudják érni, hogy a másik jöjjön oda kezdeményezni, de alapból a legegyszerűbb mód, hogy odamegyek valamilyen felvetéssel beszélgetést kezdeményezni - ez egy nagyon nehéz és sok bátorságot igénylő lépés, ezért sem baj, ha gyakorolja.

Aztán ha már beszélgetünk, azzal sem "kínálkoztam fel", ha mégse jön be a gyerek, akkor elköszönök, és máris okosabb lettem annyival, hogy ez után a gyerek után aztán kár érdeklődni.

2010. márc. 2. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Én sem mondtam, hogy nem kell semmit tenni, nekem sem ölembe pottyant a nagy szerelem és nem is elsőre. De aki nem tudja hogy mi a különbség az "odamennék a sráchoz és finoman éreztetném vele, hogy tetszik" és a ne tegyél semmit, majd jön a szőke herceg között, annak hiába magyarázom. Nem ragadtam meg 13 éves szinten, de ha te így gondolod, akkor elgyen neked igazad. van egy szellemi szintm, ami alatt nem érdemes vitatkozni. majd ha felnőttél agyban is, akkor szólj és visszatérünk rá:)
2010. márc. 2. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:

tegnap 12:42

Neked a fiatalkori szárnypróbálgatástól van fóbiád ha már kérdezted, vagy valami hasonló!

A lényeg hog NINCS olyan, hogy beégni!!! Mi a francért égne be? Csakmert van bátorsága odamenni, és estleg elutasítják?

Már bocs de eléggé hülye felfogás, hogy ettől valaki buta liba lesz!!!

A gátlásosság sokkal nagyobb károkat okoz, mint egy ilyen jelentéktelen kudarc!

Jobb ha nem tanácsolsz hülyeségeket!!!

Tényleg nagyon káros a fiatalokra!

2010. márc. 3. 21:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán elgondolkodtatóak a válaszok. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert jártam már úgy, hogy próbáltam szemezni valakivel és ő bunkó módon a barátnőmnek újságolta h mit bámulok... Pedig szerintem igazán nem bámulás kategória volt...na mindegy. Szóval - és ez az én butaságom - azóta nem merek lépni. Ez tényleg odavágott az önbizalmamnak. S félek, hogy máskor is így járok. Azóta úgymond bezárkóztam és inkább kivárok. Ááá.. talán nem kellene gondolkodnom és akkor cselekednék helyesen. Vagy talán tényleg nem az a lány vagyok, akinek jár egy kapcsolat. 18 évesen. Ami fiatal kor, de kicsit zavar, hogy a korosztályom nagy része KELL valakinek, én pedig nem.
2010. márc. 6. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Sose azért csinálj valamit, mert mások is csinálják, vagy mert elvárják!

A bunkó fiúkkal pedig ne törődj! Nem érdemlik meg, hogy rendes csajt kapjanak!

Az ilyen tahó magát járatja le! Az ilyenek miatt ne bűntesd a rendes srácokat, és magadat se!

A gátlások sokkal veszélyesebbek a boldogságodra nézve mint a kudarcok, még akkor is ha ez utóbbiakból sokkal több is jutna!!!

2010. márc. 8. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!