Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szex a masodik randin? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a masodik randin? Mit szolnak a ferfiak az ilyen nohoz?

Figyelt kérdés
Konnyuverunek tartanatok? 25 eves a no
2015. jún. 15. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6-os leírta a lényeget, nem mindegy a körülmény sem. Én nem tartanálak annak, nekem 2 volt kapcsolatomban is volt szex már az első találkozásnál, de hozzá teszem előtte hosszú levelezés és chatelés folyt és az egyik hölgy messze vidékről jött fel hozzám egy hétvégére. A másik fiatalabb volt és BP-en volt albérlete, de azt mondta annyira aranyos és kedves vagyok, hogy nálam alszik. Nem ítéltem el egyiket sem. De az más, hogy első randi egy órás vadidegen a nő, majd másodikon egymásnak esünk, bár ha van szikra lehet abból is sülhet ki jó... De csók az kell egy második randin mindenképpen!
2015. jún. 16. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Normális pasas nem fog annak tartani.
2015. jún. 16. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Én a férjemmel már az első randin szexeltünk, már 3 éve vagyunk házasok.

Amikor fiatalabb voltam , munkahelyen összejöttem egy helyes pasival 1 hónapig voltunk együtt de nem szexeltünk nem akartam elsietni és nem akartam hogy könnyűvérűnek nézzen, erre fő azért szakított velem mert nem volt szex.

Aztán egy buli után jól berúgtunk és megtörtént a dolog és utána ő akart volna többet de nekem már nem kellett mert tudtam csak a szex miatt van.

A férfiak nem akkor néznek ku*vának ha szexelsz velük hanem mikor már szakítotok.

2015. jún. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!