Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mivel tud egy nő úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mivel tud egy nő úgy elszúrni egy randit, hogy ne legyen második?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fekszik le a pasival :-)
2012. okt. 24. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
ráharap a kupakra :S az nagyon gáz
2012. okt. 24. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha káromkodik, gusztustalanul viselkedik, nagyképű stb...
2012. okt. 24. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Több oka is lehet, első randin elég jól ki lehet ismerni az illető személyiségét. Én nem szoktam második randit kérni és felhívni többet, ha:

- egész este csak magáról beszél, magával foglalkozik, láthatóan nem érdeklem. Ez önzőségre, egoizmusra vall, vagy tényleg nem is érdeklem, csak ebben az esetben meg ugye felesleges volt eleve a randi is.

- érezhetően hazudozik, ellentmondásokba kerül, túloz. Az ilyen később már a párkapcsolatban is hazudozni fog, sanszos, hogy párkapcsolatban lennének mellékútjai (azaz félrekefél), de biztosan kamuzna sok mindenben, én meg nem arra vágyom hogy végighazudja az életét leendő párom.

- úgynevezett "aranyásó", azaz anyagias, pénzre hajtó. Érezhetően forszírozza az anyagiakat: milyen kéglim van, milyen kocsim, mennyit keresek stb. Erre volt is példa, elég rafináltan vezette fel a témát, de természetesen rafináltság ide vagy oda, nem kértem több randit.

- én egy randin megtisztelem azzal a lányt, hogy felöltözöm normálisan, elegánsan, ha nyakkendő nem is, de az ing alap. Ha ő viszont farmernadrágban, pólóban, tornacipőben, vagy hasonlóan slampos öltözékben jelenik meg, nem esik túl jól. Ráadásul mivel ilyen ruhában nem hódítani akar a nő, valószínűleg nem is érdeklem, ezért felesleges a következő randi.

- ha cézársalátát (vagy hasonló hülyeséget) rendel, akkor kaja után azonnal fizetek és elköszönök tőle. Utálom az ilyen szándékos én-vigyázok-az-alakomra színjátékot, ha kajálós helyszínen van a randi. Otthon meg két pofára tömi a csipszet rántott hússal. Szóval lehet vega, az nem érdekel, de egyen normálisan, egészségesen, ne affektáljon és színjátszon!

- aztán ami már nem jellemhiba kategória, hanem egyéniség: fontos, hogy legyen közös téma, közös érdeklődési kör. Ha mindennek az ellenkezőjét kedveli mint én, akkor ebből úgysem lesz semmi. Ez nem hiba, csak nem illünk össze, ennyi, ebben az esetben ezért nem lesz második randi. Ezt csak azért hangsúlyozom ki, mert volt olyan lány, aki utána is forszírozta a randit, meg a kapcsolatot, hogy gyakorlatilag mindent utált amit én szeretek. Nem értettem.

- aztán van egy árnyaltabb rész, amit igazából csak a megérzések, vagy a lány elszólásai árulnak el, hogy az illető hogyan áll a párkapcsolatokhoz. Vannak tipikusan kavarógépek, akik maguk sem tudják mit akarnak, kiderül mondjuk, hogy ja még az előző kapcsolatát le sem zárta, vagy szakítófélben van a vőlegényével, netán válásban van, vagy van egy régi barátja akivel összejárnak (feltételezi az ember, hogy amolyan "b*sz-span"). Szóval amikor labilis, kever, nem tudja mit akar, sejthető, hogy több helyen is próbálkozik, több vasa van a tűzben, és hajlamos egyszerre több partnert is tartani, és te csak mint egy újabb párhuzamos lehetőség ülsz vele ott a randin, na itt garantáltan nem kérek másodikat.

2012. okt. 24. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
# 4: Nagyon tetszik az összefoglalásod, de az utolsó ponttal nem értek egyet! Én pl. pont válófélben vagyok, de nem tartok több vasat a tűzbe. Szóval ebből azért ne vonj le messzemenő következtetéseket!
2012. okt. 24. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Azért sok olyan eset van, mikor ez a válás nem ilyen fekete-fehér dolog, hanem mondjuk kamuzza, mert még maga sem tudja elváljon-e. Vagy a válás ugyan már elkezdődött, de maradna is meg nem is, és ezt sokan képesek évekig húzni, hezitálni. Több esetben le is fújják és visszamennek a férjükhöz, mert meggondolták magukat. Na rájuk gondoltam leírásomban.
2012. okt. 24. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó összefoglalás!!! Mindennek egyetértek, csak az öltözékkel és a kajával nem. Nagyon szexi tud lenni egy feszülős farmer és egy szép csizmával és övvel akár még elegáns is. És ami a lényeg, hogy egyszerű és kényelmes.

Ami pedig az ételt illeti, hát igen, elég unalmas amikor ilyeneket rendelnek, de ha éppen ez esik jól neki, akkor miért ne?

Szóval én e két szempont alapján nem szűrnék, mert nagyon jó lehetőségektől fosztanám meg magam a saját finnyásságom miatt.

2012. okt. 25. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:

#7: Kösz. A kaja ügyben az affektálás, színjátszás volt a hangsúly. A farmert pedig - és általában a nadrágokat - én speciel férfias ruhadarabnak tartom, még egy feszes farmer sem olyan nőies mint egy szoknya, vagy egyrészes ruha. Akkor már inkább egy leggings vagy sztreccsnaci, de nálam a szoknya és a szoknya aljú ruhák a favoritok ha nőiességről beszélünk, a nadrágok, farmergatyák vágylóhasztók, nem dögösek számomra. Akármilyen feszesnek is tűnik, azért jóval többet takar és leplez mint mutat. Az annyira szűk farmerben meg megfullad szerencsétlen nő. De ez az én ízlésem, ettől még bárki járhat farmergatyában vagy szeretheti azt a nőkön, ezért most nem kell megkövezni meg lepontozni.

Apropó, a farmert baromi macerásnak tartom szex terén is - elrugaszkodva a randi témától - a szoknyát bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között csak kicsit fel kell hajtani és kész. :)

2012. okt. 25. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

He-he, pont hogy zöldet nyomtam neked :-) a kaja nem mindig megjátszás, nagyon sokan tényleg nem akarnak mást, vagy van hogy csak félnek meghízni.

A farmert meg most már értem, neked maga a ruhadarab nem tetszik, csak odafenn belekeverted a tiszteletet meg a hozzáállást, így viszont ízlések-pofonok hangulatú lett a téma, úgyhogy több hozzátenni valóm nincs is azon kívül, hogy még egyszer gratuláljak és megköszönjem az összefoglalót! :-)

2012. okt. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!