Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak ti hogy randiztok?
Figyelt kérdés
30(-1-2..) éves férfiak,ti hogy élitek meg a randizást? Ha tetszik nektek egy lány és majdnem 10 évvel fiatalabb nálatok és egy munkahelyen dolgoztok,az gátló tényező lehet? Mert nálam ez a helyzet, jól kijövünk, beszélgetünk és én szívesen randiznék vele (a férfival),de nem tudom hogy egy visszafogottabb embernél, aki 30 körül van, mit jelent a randizás. Azt, amit nem lehet bevállalni a közös munkahely vagy a korkülönbség miatt, vagy hogy kell neki valami plusz jel hogy ő is szimpatikus nekem...A tapasztalatai óvatosabbá tehetik?2012. okt. 20. 11:20
1/10 cashy22 válasza:
Kérdezz rá van e kedvenc időtöltése mit csinál szívesen és utánna hívd el valahova
2/10 A kérdező kommentje:
És ha azt szeretném hogy ő lépje meg a kezdő lépést? De valami ilyesmi nekem is eszembe jutott,ha más nem marad...:)
2012. okt. 20. 11:23
3/10 cashy22 válasza:
Várni azt lehet de a férfiak töbsége nem fog elsőnek lépni,ami késik nem múlik.Hmm?
4/10 anonim válasza:
A nők ilyeneken törpölnek randi elött?
Ezért vannak lefáradva estére.
5/10 A kérdező kommentje:
Pedig pont azt hinném, hogy 30 felett azért már mer lépni. Vagy pont a rosszabb tapasztalatok miatt nem?
2012. okt. 20. 11:30
6/10 A kérdező kommentje:
red4me: nem könnyítem meg az életem,az biztos :D
2012. okt. 20. 11:32
7/10 anonim válasza:
Az életkor semmit nem jelent. ha már sok negatív tapasztalata volt, akkor nagyon óvatos lesz az ember. Önmagában attól, hogy 30, még nem lesz senkiből hipermagabiztos ismerkedőművész.
Adj neki jeleket, utalj rá, hogy sokkal többet szeretnél munkahelyi barátságnál! Ha elég kitartóan csinálod, akkor eredményhez vezet.
8/10 anonim válasza:
28 éves vagyok. Úgy kezeld a korombelieket, mint a korodbekieket. De szerinted egy 30 év körüli 20 évest szeretne magának?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: sose lehet tudni :)
2012. okt. 20. 14:03
10/10 anonim válasza:
Hol dolgoztok, esetleg egy pozícióban egy irodában stb? Napközben sűrűn találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!