Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a nők? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők? (bővebben) Főleg lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés

Miért van az h a nőknél általában a bunkó férfiak a befutok?

Gondolok arra hogy ha egy lányt megkérdezel milyen lenne a tökéletes férfi eltudja mondani, de 100% hogy egy ennek ellenkezőjével jön össze!

Egy olyan férfi aki nem a ,,lyukat,, látná benne -vele nem találkozik, de egy disco huligán hátulról szó nélkül végigtaperoló ff val igen!

Ez sajna nem egyedi probléma, ez tapasztalatok sorozata

2010. febr. 28. 16:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a helyes megfogalmazás, hogy a bunkó pasikra bukunk, egyszerűen csak tényleg számít a külső, ez van. Egy lány sem indul be az olyan pasiktól, akit az anyukája szeretne neki, ha érted mire gondolok. Egyébként meg a fiuk is olyan lányokra buknak, akik sz*rnak a fejükre, mert hogy "küzdeni kell érte", ez is épp olyan idegesítő, hogy a s*ggét nyaljátok annak, aki meg sem érdemli.
2010. febr. 28. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
2010. febr. 28. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Te teljesen hülye vagy.

Attól, mert nem sikerült barátnőt találnod, még nem a többi lány a hibás. Éppenséggel nem olyan csajokkal kéne próbálkozni, akik olyan szánalmasan idióták, hogy egy "disco huligán hátulról szó nélkül végigtaperoló" férfival képesek összejönni.

És az sem ártana, ha nem általánosítanál ennyire durván.

2010. febr. 28. 17:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jujj de indulatosak vagytok! A kérdezőnek azt tanácsolom, hogy ő az, aki nem jó csajoknál próbálkozik. A buta cicababák buknak a bunkó macsókra, az intelligensebb nők igenis a szeretetreméltó, hűséges, okos férfiakat részesítik előnyben. 24L
2010. febr. 28. 17:32
 15/22 anonim ***** válasza:

"Miért ilyenek a férfiak?

Miért tartanak többre egy olcsó szőke lotyót,mint egy átlagos,de normális lányt?

Ha rájöttél,írd meg nekünk,légyszíves!

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:55"

én ezzel a válaszolóval értek teljesen egyet.

2010. febr. 28. 17:42
 16/22 A kérdező kommentje:

17:29 es, mit általánosítottam durván?

egy szóval sem jellemeztem az ilyen nők viselkedését!

amúgy meg te vagy hülye ha felhúzod majd egy kérdésen :D

értelmes embereknek szólt a kérdés:) szóval ne vedd magadra

2010. febr. 28. 17:47
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Lehet , hogy az adott bunkó pasi a csajjal nagyon aranyos kedves. Nekem is volt a barátitársaságomban olyan kapcsolat, hogy a fiút egy bunkónak hittem és elkezdett mesélni a lány róla és teljesen másokat mondott pl, hogy mindent megtesz neki, mindig ölelgeti stb. Am tényleg én is inkább összejövök 1 izmosabb fiúval, mint 1 könyvmollyal, mert az izmos fiú mellett legalább biztonságban érzem magam. A disco huligánok pedig úgyis csak egy estére vannak a lányoknak is sztem... 17L
2010. febr. 28. 17:57
 18/22 anonim ***** válasza:
47%

Egyszerűen az számít nekik, hogy vagány überf@sza pasijuk legyen, a helyi b@sszájba, akit mindenki megnéz, a többi csaj meg irigykedik rá, hogy de mázlista. Tökmindegy a többségnek, milyen az illető, csak legyen k*va menő. A nők általában félnek az érzéseiktől és a szerelemtől. Így meg baromi kényelmes. Ja, és az ilyen pasik miatt gondolják azt mindegyik másikról is, hogy csak dugni akar és a f@szában van az agya.

Egyébként 18-19 felett elkezdenek normálisabbak lenni a nők is. FŐleg ha nem a síkhülye plázap*csák között keresgélsz.

2010. febr. 28. 17:59
 19/22 anonim válasza:
én nem azokra bukom.de általában azokba botlok mégha elsőre vagy másodikra kedvesnek is tünt.
2010. febr. 28. 19:49
 20/22 A kérdező kommentje:
ott a pont:)
2010. febr. 28. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!