Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a nők? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők? (bővebben) Főleg lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés

Miért van az h a nőknél általában a bunkó férfiak a befutok?

Gondolok arra hogy ha egy lányt megkérdezel milyen lenne a tökéletes férfi eltudja mondani, de 100% hogy egy ennek ellenkezőjével jön össze!

Egy olyan férfi aki nem a ,,lyukat,, látná benne -vele nem találkozik, de egy disco huligán hátulról szó nélkül végigtaperoló ff val igen!

Ez sajna nem egyedi probléma, ez tapasztalatok sorozata

2010. febr. 28. 16:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
azért mert szeretik ha megalázzák őket vagy szétverik vagy bunkóznak vele
2010. febr. 28. 16:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nézd, ebben azért van egy nagy adag férfi sértettség is részedről.:)

Csak annyit tudok erre válaszolni, hogy hiába lennél te is bunkó, akkor sem kellenél annak a lánynak, mert neki más tetszik. Sokan hülyézik itt a nőket, hogy milyen pasit választanak, de általában a hülyézők a szinglik, nem a lány. Mindenki olyat választ amilyet akar, ha neki a bunkó tetszett meg, hát a bunkóval járjon. :)

2010. febr. 28. 16:55
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

mert szeretjük a tökös pasikat

hangsúlyozom: nem a bunkókat

és szeretjük magunkat biztonságban érezni mellettük, ezt nem nagyon tudom elképzelni egy visszahuzódó kedves kissráctól aki megse nyikkan

4/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyenek a férfiak?

Miért tartanak többre egy olcsó szőke lotyót,mint egy átlagos,de normális lányt?

Ha rájöttél,írd meg nekünk,légyszíves!

5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az arany középút a legjobb. Én legalábbis személy szerint sem a bunkó nagyképű pasasokat nem szeretem, sem a nyálas, túl kedves fiúkat.
2010. febr. 28. 16:56
 6/22 anonim válasza:
74%
Szerintem a nők többsége az ilyen pasikkal akar felvágni mert ez "menő", komoly kapcsolata nem ilyenekkel lesz.
2010. febr. 28. 16:56
 7/22 A kérdező kommentje:
attól még valaki nem nyálas, és nem kisfiú mert egy komoly kapcsolatot szeretne :)
2010. febr. 28. 16:58
 8/22 anonim ***** válasza:
azért mert olyannal amilyet elképzel soha az életben nem fog találkozni... nehéz olyan pasit találni aki normálisan viselkedik,és ezt a kérdést meg is lehetne fordítani a férfiakra...17/L
2010. febr. 28. 16:59
 9/22 anonim ***** válasza:
a nyámnyila nyomorék és a bunkó paraszt közt van átmenet...
2010. febr. 28. 17:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

mert külső alapján választanak...hiába vagy kedves és komoly kapcsolatot akarsz, ha nem tetszel adott lánynak...

adott lány meg hiába akar kedves pasit fogni, általában összejön egy olyannal, aki iszonyatosan tetszik neki, de köcsög

külső vonzalom ..szerintem

környezetemben mindenki ezt csinálja, tisztelet a kivételnek

18/L

2010. febr. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!