Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vigasztaljam meg? Lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vigasztaljam meg? Lányok válaszát is várom.

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok és már nagyon közel állunk egymáshoz.Egyik nap nagyon összeveszett a rokonaival és megígértem neki ha találkozunk majd megvigasztalom. Biztos vagyok benne ha jól sikerülne akkor összejönnénk.

DE HOGY VIGASZTALJAM MEG? ÖLELÉS,PUSZI? 15/L 15/F

2011. jún. 24. 13:47
 1/5 anonim válasza:
Öleld meg. Talán meg is puszilhatod, de ne legyél túl nyomulós.
2011. jún. 24. 13:50
 2/5 Sajtreszelő ***** válasza:
Az ölelés és puszi teljesen jól hangzik :). Szerintem a többi majd menni is fog magától
2011. jún. 24. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
ölelés puszi, meghallgatod a történetet az elejétől fogva , és ha befejezte, megnyugtatod h te mindig ott leszel neki, és Újra megöleled, vagy akár meg is csókolhatod:)
2011. jún. 24. 13:51
 4/5 Pokolkutyus válasza:
Szerintem mire meg tudod vigasztalni, addigra már elmúlik a dolog te meg jól beégsz...xD
2011. jún. 24. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
jó ötlet a puszi meg az ölelés, és hogy meghallgasd, ha mesélni akar róla. egyébként meg tereld el a figyelmét szerintem, az a legjobb:)
2011. jún. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!