Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandra menni második randin? Nem túlzás?
Van egy lány, aki megtetszett az buszon ezért megszólítottam. Jól mentek a dolgok, elkértem a számát és az első randin csókolóztunk. Most strandra hívott holnap hogy találkozzunk.
Összességében nincsenek rossz külső tulajdonságaim. 2 méter magas vagyok, szőke hosszúkás hajú és jóképűnek mondott. De a felsőtestem egyrészt azért szégyellem mert a mellkasomon és a hónaljam környékén sok anyajegy van, másrészt meg mert hiába van izmos felkarom és széles vállam a sok fekvőtámaszozástól, de a hasam elég hájaska (de nem nagy, csak izomtalan és löttyedt) ha mozgok.
Ráadásul nem is kettesben töltenénk, hanem a kollégiumi szobatársát (lány) is hozná. Kibeszéljem magam belőle? Te mit tennél?
Lehet én vagyok túl öreg, de miért olyan fontos, hogy hány anyajegy borítja a tested? Ha működik a kémia... nincs kizáró ok.
Másfelől ráncoltam a homlokom, hogy már az első randin csókolózás alap dolognak számít?! De, mint írtam, lehet én vagyok öreg...
33/F
Végül elmentem és jól alakult.
A barátnőjével és vele is fesztelenül beszélgettünk. Nagyon sok férfi nézte (idősebbek, izmosabbak is mint én), de velem foglalkozott. Kártyáztunk, iszogattunk, egymáshoz értünk ketten, stb, aztán megmutatta a koliját strand után. Estére áthívtam vacsorára és mondta hogy hoz pizsit a biztonság kedvéért magának.
Mikor elfelé készülődtünk és elmentem átöltözni a strandon, akkor odament kettejükhöz vagy 8 srác, akik ott táboroztak néhány méterre tőlünk. Mikor visszaértem besétáltam a képbe közéjük, lazán mondtam a lányoknak, mintha a 8 ott se lenne, hogy mehetünk és kész. Aztán megkérdeztem szarkasztikusan, hogy mivel láttam mind a 8 jóképűbb, izmosabb és királyabb csávó mint én, melyikükkel mennek haza. Jót nevettünk és kész, aztán megcsókolt.
Örülök hogy végül elmentem.
6: Egy fillért nem fizettem nekik. Még ők adtak a sörből amit hoztak és amit én vittem ahhoz már hozzá sem nyúltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!