Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin túlzás csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin túlzás csókolózni?

Figyelt kérdés

Ha netán úgy alakulnának a dolgok szívesen megcsókolnám,de még azt sem tudom ,h mi ez a dolog ami majd holnap lesz.

Csak úgy találkozunk...nyilván helyesnek tart meg minden,de nincs kimondva kimondott randinak a dolog.

Ha esetleg jól alakulnak a dolgok akkor csókolózhatok vele első randin ?

2014. dec. 11. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha mindketten akarjátok, akkor hajrá.
2014. dec. 11. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi sem tabu,ami mindkettőtöknek jól esik.
2014. dec. 11. 21:25
 3/7 A kérdező kommentje:

De nem sietem el ezzel a dolgot ?

Nagyon tetszik és azt szeretném ha sokáig velem lenne.

2014. dec. 11. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
én el is várom, ha tetszek neki
2014. dec. 11. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem :) Csak a szexszel várjatok mindenképp! Mi is csókolóztunk az első randinkon,ennek már 2 és fél éve.Sok sikert! ;)
2014. dec. 11. 21:27
 6/7 A kérdező kommentje:

szexel biztos ,h várni fogok mert nekem férfilétemre valahogy nem működik olyan egyszerűen ,h egy viszonylag "vadidegennel" testikontaktust nyissak nem vagyok szégyenlős nincs is mire.

De egyszerűen számomra az már annyira privát szféra ,h kell hozzá valamennyi ismeretség a másik irányába.Ha ez nincs meg mert persze nekem is voltak kalandjaim olyankor nagyon furán és szarul érzem magam szex után.

2014. dec. 11. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, manapság a fiatalok körében az is elfogadott, ha csak úgy "kavarásból" csókolóznak, és utána egyik se látja a másikat, vagy épp legközelebb is ugyanezért összejönnek..

Manapság sajnos, vagy nem sajnos, de nem akkora tabu a csókolózás, mint régen.

2014. dec. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!