Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor koppantatok már csajozásnál az életben? Mi történt?
Figyelt kérdés
Emlékszem én is jópárszor mikor szerelmet vallottam egy lánynak akit két hete ismertem :D még régebben. Vagy mikor szex előtt összejön a csaj egy csávóval vagy megint szex előtt a csaj az exével jön össze és kimegy olaszba :D. Viszont a legszebb mikor a randira a csaj barátnőjét is hozza nehogy kettesben legyek vele. :D nektek voltak már ilyen frusztráló pillanatok?2015. jún. 10. 21:43
1/4 anonim válasza:
már számát se tudom de jó sokszor!
2/4 anonim válasza:
Túl sokszor, ezért szar**ok már az egészbe. Túl sokat kezdeményezem már és tettem azért h akár egy randi is összejöjjön de csak koppanás koppanás és koppanás....
3/4 BlackSword válasza:
Ki az a beteg, perverz állat aki a kudarcait számolja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!