Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok mennyire válik be csajozásnál ha van egy "szárnysegéd" melletetek és mennyire megbizható az ilyen? Azért kérdem mert (folyt)
Nekem nem kell szárnysegéd.Megy egyedül is.De ha kéne akkor is olyan segítségét kérném akiben teljesen megbízok,és én tenném a dolgokat.Ő csak rásegítene.Azért szárnysegéd.
Nálatok felcserélődött a szerep...
ne az így jártam anyátokkal Brney Stinsonja legyen a csajozásra a példa. Az egy irreális karakter. Eredetileg egy nagyszájú balfasnak indult akinek nem jön össze senki csak a szája nagy mindig meg felvág mindenre. Miközben egy kocsit nem mer vezetni... ez megfordult amikor a nézőknek bejött Barney és sorra kapta a rajongói leveleket.
Átalakították a karakterét.
Attól függetlenül a valóságban tény hogy bejön a lányoknak a magabiztos fellépés, de a mese-mese mátka fárasztó időigényes és nem fizetődik ki többnyire.
Ha tetszik a lány menj oda hozzá szárnyasok nélkül és közeledj felé úgy ahogy jónak látod...
hát tényleg elég gyanúsan hangzin ez a " megpuhítja a csajt neked" ......... ez alatt mit ért pontosan??? XD
szerintem simán lecsapja a kezedről a csajt és cső :) kérd meg hogy ne puhítgasson semmit, Te szeretnéd felszedni a csajt és nem azt akarod hogy Ő csajozzon be neked :) ha megérti megérti, ha nem érti meg akkor csak át akart baszni és menny oda a lányhoz mielőtt összevesztek a haveroddal és ócsárolni kezd a lánynál, mert akkor esélytelen leszel :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!