Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajozásnál menő a napszemüveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásnál menő a napszemüveg?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD
2011. ápr. 19. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

óó persze főleg a méhecskés!

Egy olyan pasit aki egyébként is szerencsétlenül néz ki vagy nem jó képű az a napszemcsitől nem lesz vonzóbb.

Vagy ha az is lenne mert jól áll neki előbb utóbb ugy is le kell vennie és akkor kiderül az igazság!

Ez olyan, mikor egy nőnek ki vannak párnázva a mellei (kitömve) és amikor leveszi a melltartót csak 2 méhcsípést látsz a helyén!

2011. ápr. 19. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem jön be,mert akkor nem lehet a szemébe nézni a pasinak,és ez inkább hátrány!
2011. ápr. 19. 17:48
 4/11 A kérdező kommentje:
És ha a lány napszemüvegben van, mert a parkban ücsörög napsütésben?
2011. ápr. 19. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor jó,hogy vitt magával,mert nem süt a szemébe a nap...Vagy itt mi a kérdés?

Ha süt a nap,sokan hordanak napszemüveget,de ha megszólítanál egy lányt,jobb ha leveszed előtte.Akár van rajta,akár nem.Remélhetőleg ennek hatására ő is leveszi majd.Úgy könnyebb és jobb beszélgetni,ha látod a szemét,reakcióit.

2011. ápr. 19. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom én amikor sétálok a nőmmel és jön egy srác és néz minket szemüvegbe nagyon felhúzom magam.Bettudnék neki basni egyet.Ugyanígy van amikor egyedül vagyok.Én nem szoktam szemüveget hordani. De akinek ilyen partyszemüveg féle van az csak egy pózer csicska nagyképű fas :)
2011. ápr. 19. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja arra buknak a nők.
2011. ápr. 19. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
A napszemüveg sosem menő. CSajozánál csak akkor használd, ha kancsal vagy!
2011. ápr. 19. 19:28
 9/11 A kérdező kommentje:
nem kancsal vagyok hanem snassz :(
2011. ápr. 19. 19:29
 10/11 anonim válasza:
hát szerintem nem túl jó ötlet ilyenkor napszemüveget hordani! :))
2011. ápr. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!