Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ha randiztok egy lánnyal, mindig reménykedtek abban, hogy szex lesz a tali végén? És ha igen, könnyűvérűnek tartjátok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 16:42
1/8 anonim válasza:
Nem reménykedek. Nem akarok már az első találkozáskor du*ni vele. Ha a csaj eröltei, könnyűvérűnek tartom igen. Megtörténik, de részemről vége is az egésznek, oda a romantika.
2/8 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen, első randi volt de korábban már ismertem egy kicsit. Eszembe se jutott ezért könnyűvérűnek tartani, és nem is volt az, később se lett, az utánam következő barátjához feleségül ment, jópár éve együtt vannak, nem éppen jó házasságban. Nyilván ilyen jó pasi voltam :)
3/8 anonim válasza:
Hogy az első felére is válaszoljak: ha az első randin nagyon egy hullámhosszon vagyunk, akkor reménykednék benne, mert az úgy szuper befejezése lenne a randinak.
4/8 anonim válasza:
Én könnyűvérűnek tartanám , legyen már egy minimális tartása. Oda a romantika meg a kihívás. Szex lenne de semmi több ...
5/8 anonim válasza:
Nem reménykedem. Ennyire nem vagyok ösztönlény, hogy a barátnőmmel csak azért találkozzak, hogy dugjunk!
6/8 Yorxun Yorxun válasza:
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha megvan köztetek a kémia és arra vágytok, akkor hajrá. Én biztos nem foglak emiatt minősíteni.
7/8 anonim válasza:
Hosszú távra nem terveznék vele, mert ha nekem ilyen könnyen odaadja magát, hol a garanci, hogy másokkal nem ilyen?
8/8 anonim válasza:
7: mi az hogy "könnyen odaadja magát"? Mivel nem egyedül szexeltek, ez azt jelenti hogy te is könnyen odaadtad magad. Vagy visszautasítod? Ha nem, akkor esetedben mi a garancia, hogy nem fogod fűvel-fával megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!