Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy lánnyal randiztok, mindig elképzelitek őt meztelenül és hogy milyen lehet megdugni, vagy ilyesmiken nem fantáziáltok közben?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 09:48
11/19 anonim válasza:
Te melyik fél vagy ebben a történetben? Elmesélhetnéd hogy miert kérdezed!
12/19 anonim válasza:
Nekem még nőként is átfut az agyamon, hogy milyen lehet a randipartneremmel az ágyban..
13/19 A kérdező kommentje:
11.: lány vagyok és izgat a gondolat, hogy a srác, akivel randizok esetleg fantáziál rólam, mert nagyon bejön :P
2015. jún. 10. 10:10
15/19 anonim válasza:
Hát biztos van kivétel aki nem gondol ilyenekre. De amúgy igen.
16/19 A kérdező kommentje:
jajdejó *.*
2015. jún. 10. 10:32
17/19 anonim válasza:
Menekülj attól a sráctól, amelyiknek nincs ilyen gondolata!
Amúgy biztos, mi másért randizna veled? A férfiak vágynak a "szexre", az érintésre, arra, hogy felfedezzék a másikat (és a folytatásra). És néha a nők is...
18/19 anonim válasza:
Akkor kérdez meg tőle, hogy miket képzelt el egy csendesebb pillanatotokban. Jó kis beszélgetés kerekedhet ki belőle...
19/19 anonim válasza:
Hát szerintem a férfiak 99,9999%-ának vannak hasonló gondolatai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!