Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a skinhead lányokról?
Figyelt kérdés
És a Hungaristákról?
Köszi a válaszokat:)
2010. febr. 28. 01:11
2/28 anonim válasza:
Politikai értelemben nincs velük bajom,sőt. Csak jól nézzenek ki.
Dr A.M.
3/28 anonim válasza:
Nem szeretem őket. Én egy sváb-zsidó-cigány-török-magyar-szlovák vagyok. Nem vicc.
5/28 anonim válasza:
egy kicsit betegnek neznek ki...
6/28 anonim válasza:
A skinhead lányok feltétlen kopaszok vagy mi a f@sz?(már csak azért mert mindenki ki van akadva)
Pl nekem az AMERIKAI HISTÓRIA című filmből a főszereplő csaj nagyon bejön.
7/28 anonim válasza:
én egyáltalán nem vagyok kiakadva :D
Dr. A.M.
8/28 anonim válasza:
Politikai szempontból csak így tovább :P.
Amúgy én akikkel találkoztam skinhead lányokkal nem voltak kopaszok :D.Max rövidebb hajuk volt.
9/28 anonim válasza:
csak aztan nehogy veletlenul egyenruhaban dugjon meg, aztan kideruljon h ez volt az utolso jaratod, mert nem vagy vastitan magyar...(sorry de nem magyar billentyuzetu geprol irtam)
10/28 anonim válasza:
Nem lelkesedem a szélsőségekért. A rövidhajú lányokat sem szeretem, nemhogy a kopaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!