Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtek egy számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtek egy számotokra szimpatikus, helyes sráccal és kiderül róla, hogy még nem volt sikere a lányoknál mennyire befolyásolna titeket, zavaró lehet?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 17:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

GYIK eltt simán. GYIK után...hát másképp nézek a pasikra. Lehet mikor odajön jófiú, de ha pl nem jön össze már írja is, hogy minden nő k@rva. Másképp nézek a pasikra.

Azt mondom, ha nem olyan mint az itt siránkozók akkor nem zavarna.

2015. jún. 21. 07:57
 22/27 anonim ***** válasza:
49%

Valtozo, hogy en kiknek tetszem meg. Amikor szep fiuknak, az mindig dob az onbizalmamon. Kapcsolatom nem volt, csak probalkozasok, de kezdem belatni, hogy a szep fiuk keptelenek engem boldogga tenni! Nekik mar volt egy csomo baratnojuk, jatszadoznak, hulyitik a lanyokat, ahelyett, hogy a lelkedet erintenék meg, csak a seggedet sikerul. Jo ot megolelni, jo ot megcsokolni, almodozni, hogy o a herceg, de nem, nem, nem! Rohadtul egy paraszt, aki csak ki akar hasznalni.

Eletemben egyszer voltam szerelmes, utolag azt mondtak, hogy indokolatlan, hisz hozzam helyesebb srac illik. Megfogott a mosolya, majd a belso. Ez van. Kesobb is megkaptam, hogy hozzam helyesebb illene.

Persze, nekem konnyebb. Egyetemista vagyok, es ha sokan nem is, felevente 2-3 srac azert probalkozik nalam, es vegul is, egyik mindig megfog, akivel el tudnam kepzelni.

A kedvesseg, a humor! Ez a kulcs. Persze, meno talonban tartani a csajt, kivarni mindenfele szabalyt… de akkor Te se varj tobbet. Ha nem vagy helyes, muszaj egy ellenalhatatlan belsot letrehoznod. Es szeresd magad. A csunya fiuk is elkelnek megfelelo onbizalommal!!! :)

19L

2015. jún. 21. 08:59
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát az az én szerencsém! Ha lett volna sikere, akkor most nem velem ismerkedne.:)

(Én siker alatt azt értem, hogy többévtizedes szerelmi kapcsolat.)

2015. szept. 7. 23:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan lenne mint az itt panaszkodkódók, hogy minden nyomorúságuk okozói a gonosz nők. Plussz nem végtelenül gátlásos. Akkor nem zavarna.
2015. okt. 24. 13:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Bár srác vagyok, azért megpróbálok válaszolni. Engem lányban zavarna, ha nem lett volna sikeres a fiúknál. Van tapasztalatom lányokkal, így nem akarom a tanárbácsi szerepét játszani, fárasztó :) De ha már ismerkedési fázisban vagyunk, nem hiszem hogy különösebben zavarna, ha akkor tudnám meg, hogy még nem farkalták meg :)
2016. febr. 20. 00:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. :) A páromnak én vagyok az első barátnője, az első csókját is nekem adta. Kifejezetten boldoggá tesz, hogy megtisztel a bizalmával. Az, hogy felvállalta előttem a tapasztalatlanságát, szintén ezt támasztja alá, és örülök neki, hogy nem játssza a Casanovát. :) Semmi szégyellni való nincs az egészben.
2016. febr. 20. 03:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ilyen sráccal jöttem össze. :)
2016. febr. 20. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!