Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek egy számotokra szimpatikus, helyes sráccal és kiderül róla, hogy még nem volt sikere a lányoknál mennyire befolyásolna titeket, zavaró lehet?
GYIK eltt simán. GYIK után...hát másképp nézek a pasikra. Lehet mikor odajön jófiú, de ha pl nem jön össze már írja is, hogy minden nő k@rva. Másképp nézek a pasikra.
Azt mondom, ha nem olyan mint az itt siránkozók akkor nem zavarna.
Valtozo, hogy en kiknek tetszem meg. Amikor szep fiuknak, az mindig dob az onbizalmamon. Kapcsolatom nem volt, csak probalkozasok, de kezdem belatni, hogy a szep fiuk keptelenek engem boldogga tenni! Nekik mar volt egy csomo baratnojuk, jatszadoznak, hulyitik a lanyokat, ahelyett, hogy a lelkedet erintenék meg, csak a seggedet sikerul. Jo ot megolelni, jo ot megcsokolni, almodozni, hogy o a herceg, de nem, nem, nem! Rohadtul egy paraszt, aki csak ki akar hasznalni.
Eletemben egyszer voltam szerelmes, utolag azt mondtak, hogy indokolatlan, hisz hozzam helyesebb srac illik. Megfogott a mosolya, majd a belso. Ez van. Kesobb is megkaptam, hogy hozzam helyesebb illene.
Persze, nekem konnyebb. Egyetemista vagyok, es ha sokan nem is, felevente 2-3 srac azert probalkozik nalam, es vegul is, egyik mindig megfog, akivel el tudnam kepzelni.
A kedvesseg, a humor! Ez a kulcs. Persze, meno talonban tartani a csajt, kivarni mindenfele szabalyt… de akkor Te se varj tobbet. Ha nem vagy helyes, muszaj egy ellenalhatatlan belsot letrehoznod. Es szeresd magad. A csunya fiuk is elkelnek megfelelo onbizalommal!!! :)
19L
Hát az az én szerencsém! Ha lett volna sikere, akkor most nem velem ismerkedne.:)
(Én siker alatt azt értem, hogy többévtizedes szerelmi kapcsolat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!