Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtek egy számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtek egy számotokra szimpatikus, helyes sráccal és kiderül róla, hogy még nem volt sikere a lányoknál mennyire befolyásolna titeket, zavaró lehet?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 17:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
10.: csak az a baj, hogy nagyon sok pasi, aki ilyen helyzetben van, nem azért van ilyen helyzetben, mert így látja jónak és mert az elveit követi, hanem azért, mert nem tudott összehozni magának sok szexet :(
2015. jún. 9. 17:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

11. Nem csak a szexről beszéltem. Meg elméletileg két ember egy ideje már járogat mire odakerül a sor, hogy szex legyen belőle. Csak simán sok barátnője nem volt. Amit viszont nem értek mert tényleg nagyon aranyos. És a félreértések elkerülése végett, nem külsőre/arcra olyan aranyos, hanem a kisugárzása, a lénye. Aki mindig kedves és mosolyog, még így jóformán ismeretlenül is, annak nem lehet ellenállni.

Nekem például a magas pasik az ideálom mert én sem vagyok alacsony, és mégis szeretek magassarkút hordani, ha kedvem van. Ez a srác vagy 5, max 10 centivel ha magasabb mint én, és nem is egy kigyúrt kis izomagy. Mégis, ha egyszer olyan helyzet adódna, tuti nem tudnék neki ellenállni.

Szóval a kisugárzás srácok... rengeteget számít. Nem kell félénknek lenni, bele kell nézni a lány szemébe, sokat mosolyogni rá, érdeklődni iránta és ha nem is előbb de utóbb meglesz a sikere. A lányok nagytöbbsége - aki hosszútávban gondolkodik - amúgy sem az izomagyú szépfiúkra bukik, mert - kövezzetek meg ha akartok - azokból nem lesz jó családapa és férj...

2015. jún. 9. 18:23
 13/27 anonim ***** válasza:
50%

12-es.

Azt értsd meg,hogy nem csettintésre működik ez,hogy na akkor én most ilyen meg ilyen leszek.Mindenkinek van egy kialakult személyisége ami olyan amilyen.

A másik,ha csak láttad volna miket kaptam az élettől,főként a nőktől milyen megaláztatásokat,és folytonosan csak a problémák érnek,és semmi jó,akkor mégis minek örüljek?Miért mosolyogjak?mert ha lenne miért,akkor azt mondom oké.De nincsen miért jókedvűnek lennem,mert csak a "szar" ér szinte mindig...

A másik meg,hogy manapság a nőknek csak a külső számít,és csak a szépfiúkkal állnak egyáltalán szóba,tehát nincsen miről beszélni,biztos vannak kivételek,én még soha egy darabbal sem találkoztam érdekes módon,de legyen.

2015. jún. 9. 18:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13. Nem csettintgetek én élőben sem senkinek, nemhogy így virtuálisan.

De látod látod, épp erről beszéltem. Az olyan srácok, akiket már ért szerelmi csalódás meg a sok "szar", azok nem tudnak már utána egy nőre sem előítélet nélkül nézni. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem az én hibám, hogy így érzel. Mégis leugatod a fejem. Pedig nem hiszem hogy valamikor is próbálkoztál nálam és elhajtottalak. Ne vegyél már mindenkit ennyire egy kalap alá. Mert igen, létezünk még kedves rendes lányok akik nem a külsőre bukunk hanem a belső értékeket nézzük.

És hogy minek örülj? Annak, hogy találkoztál egy aranyos lánnyal és megvan az esélye hogy Ő lesz az igazi. De ha mindenkit úgy kezelsz mintha már ismernéd és tudnád hogy ő is ugyanolyan mint a többi, ne várj csodát. Persze nincs kizárva, hogy ő is olyan, de ezt inkább utólag döntsd el.

2015. jún. 9. 18:51
 15/27 anonim ***** válasza:
49%

14-es.

Ha te soha nem találkozol például a mendemondákból hallott Jetivel,akkor te hinni fogsz benne,hogy létezik?

Na,remélem már érted.

Nem a te hibád egyáltalán,csak tudod mikor az ember egész életében csak a megalázásokat,kinevetéseket kapja a nőktől,semmi pozitívat,akkor mit gondoljon?Mondd már el.

Én lennék a világ legboldogabb embere,ha ilyennel végre egyszer az életemben találkoznék.De még csak egy kedves őszinte szót nem hallottam még nőtől az irányomba tudod.Szóval örülnék,csak nem tudok ilyen lányról még a környezetemben sem.Arról már nem is beszélve,hogy engem mindig elítéltek 1 mp alatt a külsőmről,mert nem születtem helyesnek,és elküldtek melegebb éghajlatra.

És itt nem a plázacicákra kell gondolni,hanem teljesen átlagos lányokról van szó. Hogy mit képzelek én,hogy odamentem hozzájuk,és milyen nyomorék vagyok stb...

Szóval amikor egész életedben ezeket kapod,és semmi jót a nőktől,egy kedves mosolyt nem kaptam még nőtől soha életemben,mármint ami őszinte is volt,és nem csak megjátszott valamilyen érdekből kifolyólag.

Nekem már az is előrelépés lenne,ha egy ilyen kedves nő,csak beszélgetne akár velem,de semmi...

24/F

2015. jún. 9. 19:18
 16/27 A kérdező kommentje:
#15 Ha nem tetszik a külsőd, miért nem változtatsz rajta? Nekem fogyás, mellé edzés, új öltözködés és frizura eléggé feldobta a külsőmet és mikor a régi képeimet nézem magamra se ismerek.
2015. jún. 9. 19:27
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

15. Próbálj meg ne azon stresszelni azonnal, hogy vajon tetszel e valakinek vagy elhajt. Ismerkedni rengeteg módon lehet, ott az internet, munkahely meg ahova még el szoktál járni. Ne az legyen a fő szempont hogy megszerezd az adott lányt. Érd el, hogy beszélgessen veled. Sima eszmecsere, nem kell semmi fellengzős duma.

De ha tényleg úgy érzed, hogy esélyt sem adnak neked, akkor az internet a legjobb hely neked. Ott meg tudod mutatni szavakban hogy milyen vagy valójában, és ha egyszer odáig fajul a dolog, hogy találkozzatok, már nem fogja érdekelni hogy hogy nézel ki. Mert tudni fogja hogy egyébként milyen vagy, és az bejön neki, egyébként nem találkozott volna veled eleve.

De ha a külsőd ennyire gátlásol, tegyél ellene. Ha túlsúlyos vagy, fogyj le, elsősorban a te egészségednek használsz vele egyébként is. Ha túl sovány vagy, próbálj meg magadra szedni pár kilót. Ha pattanásos vagy, arra is van megoldás. Kevesebb rágcsálnivaló amitől előjöhetnek, vagy vegyél valami készítményt a patikában ami pont arra való. Ha ezek közül egyik sem... Egyszerűen nem hiszem el, hogy annyival átlagon aluli a megjelenésed hogy tényleg nincs senki olyan akinek tetszenél :) Maximum azt tudom elképzelni, hogy alacsony vagy de akkor ugye megint... léteznek alacsony lányok is :)

2015. jún. 9. 19:33
 18/27 A kérdező kommentje:
#17 Osztom a véleményedet nekem ezek segítettek. :)
2015. jún. 9. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:

17-es.

Én is egyetértek a véleményeddel,de ezeket megpróbáltam és ugyanúgy semmilyen eredménye nem lett a dolgoknak.

A genetikám nem igazán engedi,hogy felszedjek kilókat,ápolt vagyok magamra teljes mértékben,öltözködésem teljesen jó,jól érzem magam abban.

Az interneten ugyanúgy nem válaszolnak.A társkeresőkön még csak vissza sem írnak,500+ levelet küldtem már el,de még csak választ sem kaptam egytől sem.

Az igazából a legnagyobb gond,hogy a mindennapokban nincsen olyan kontaktusom nőkkel egyáltalán,amiből esetleg lehetne valami is.Szóval szívesen beszélgetnék én velük,de nincs még olyan helyzet sem nagyon.

Az utcán leszólítani meg én nem tudok nőket bármennyire is szeretném.

Itt az oldalon is amíg nem küldtem képet nőknek,addig jól elbeszélgettünk,de utána persze szó nélkül leléptek.Pedig nem vagyok olyan csúnya sem,szóval nem igazán értem én sem...

Az egyetemen is sajnos olyan szakra járok,ahova csak fiúk járnak szóval még az sincs hogy ott akár lehetne valami.Persze a másik karra sok lány jár,de mivel mennék oda hozzájuk? Fogalmam sincsen,és a legtöbbjük nincs egyedül soha. :/

Biztos lenne olyan akinek tetszenék,csak fogalmam nincsen hol. :/

2015. jún. 9. 19:53
 20/27 anonim ***** válasza:
88%

19. Lényeg, hogy ne add fel, ne add el a hazát. Próbálkozz. Nem kell 500-an visszaírjanak, csak majd az az egy.. :)

Engem is értek csalódások és még ma sem találtam meg az igazit, de bízom benne hogy valahol kint van an nagyvilágban, csak eddig mindig elnézte a házszámot :)

2015. jún. 9. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!