Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez konkrétan balszerencse? 25N
Figyelt kérdés
Sanszos, hogy a srác, akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, sanszos, hogy azért nem lép a tettek mezejére, mert 5 évvel fiatalabb nálam...
Szóval emiatt úszik el a dolog?
Ekkora szerencsétlenséget. :/
Hogy tudnám kipuhatolózni a dolgot?
2015. jún. 9. 14:12
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásért. *-sanszos, hogy
2015. jún. 9. 14:13
2/9 anonim válasza:
Ezért nem lépni annyira logikátlan, mint zöld jelzésnél várni a pirosra, hogy akkor keljen át a zebrán.
3/9 opened paradise válasza:
Lépj te!
Vagy ne sírj miatta.
4/9 opened paradise válasza:
Várjunk csak...
20 éves?
Mindenképpen lépj! :D
5/9 anonim válasza:
Biztos még fél. Mond meg neki h szeretnéd ha megdugna. Problem solved.
6/9 anonim válasza:
5 évvel?? wow. És komoly kapcsolatra gondoltál vagy csak futó kalandra?
Én is hasonló cipőben járok, de nálunk 10 hónap a korkülönbség. Jelenleg mindketten 24 évesek, de én egy hónap múlva betöltöm a 25öt... És így is nagyon vacilálok hogy megérné e elkezdeni vele valamit, hiszen nem valószínű hogy ebben a korban egyformák az elvárásaink(én már lassan megállapodnék, ő talán még ki se "bulizta magát")
7/9 anonim válasza:
Utolsó, erre azért legkésőbb 5-6 randi után már tudni fogod a választ. Mármint az alaptermészetét, bulizási szokásait, stb. Szóval ismerd meg, és utána dönts :)
8/9 anonim válasza:
Remélem :) Bár más tényezők is befolyásolhatják ezt nálunk nemcsak a korkülönbség...
9/9 A kérdező kommentje:
Csak komoly kapcsolatra. Én alapból csak komoly kapcsolatban gondolkodom.
2015. jún. 10. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!