Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira? ( bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy ismerek egy lányt, bár nem sokszor találkoztunk, msn-en is fent van. A társaság amiben van, az teljesen ellentétes avval a társasággal amiben én mozgok. Szeretném elhínvni randira, de nem tudom, hogy hogyan, és hogy merjem-e. A válaszokat előre is köszönöm.
2010. febr. 27. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne légy már ekkora lúzer. Ha nem hívod el, akkor biztos nem megy el, ha elhívod, akkor lehet nem megy el... Amúgy miért kell társaság? Randi az nem két emberről szól?
2010. febr. 27. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tärsasäggal akar menni hanem kulön tärsasägban mozognak.........szerintem probalj meg elkezdeni csevegni vele, talalj valami közös temat,amit szeret,ami a hobbija es kösd össze a kellemest a hasznossal.Pl ha szereti mondjuk az allatokat,hivd el allatkerbe vagy barhova aminek örulne.Lehet nempont randinak venne de kell valami kiindulasi pont!

Sok sikert!

2010. febr. 28. 10:46
 3/6 anonim válasza:
köszi a válaszokat
2010. márc. 1. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Elmegyünk valamerre?
2010. márc. 1. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

nem szoktam soha fikazni az irast de ez: """avval"" mi az h avval? igy mit kerdeznel tole? te avval a vala valakivel vagy a a? ez durva fatal error

amugy meg legyen onbizalmad es menj oda, es ha egy mod van ra ne akkor mikor "avval" a tarsaggal van mert lehet h jol erzi magat veluk adott pillanatban es te pont kozbe lepsz, talad meg a modjat h eltudd hivni valahova lehetoleg mikor egyedul van.

"avval" :DDD hat ez bexaras

2010. márc. 1. 23:59
 6/6 anonim válasza:
Szia!elmmegyunk meginni 1 hambit,vagy megenni 1 colat?tuti bejon a csajnal:D!!
2010. márc. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!