Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más az anyanyelvünk/kultúránk. Működhetne?
Én magyar, ő angol... tudom biztosan sokan élnek így párkapcsolatba én mégis tartok tőle kicsit pedig nagyon szimpatikus a srác. A nyelvet beszélem, de mégis zavar ha nem tudom magam olyan árnyaltan kifejezni mint ahogy azt a magyarban tenném.. és egyébként is még annyi mindenben különbözőek a kúltúráink. Például egyáltalán nem szeretem az angol ételeket, némelyiknek még a szagát sem bírom.. ő valószínű szereti hiszen azon nőtt fel... :)
Össze tud kovácsolódni vajon így két ember? Csak eléggé kell akarnia mindkét fél?
Nekem német a férjem. Tényleg van kultúrabeli különbség - pedig ő is európai, nincs vallásbeli eltérés sem (nem is vagyunk vallásosak), a két ország sincs messze egymástól, de mégis rengeteg apró dolog van, amin látszik, hogy ő más felfogással nevelkedett, itt más az elfogadott.
Nekünk nincs ebből gond, ő elfogadja az én nézeteimet, át is vett sokat belőlük, én meg az övét, és én is tőle, a javamra is vált (mit ne mondjak, pontosabb és kicsit szigorúbb is lettem). A nyelv szerintem nem probléma, hónapról hónapra egyre jobban belejön az ember ha az adott környezetben él, már rég nincs az, mint az elején, hogy ne tudnám magam elég választékosan kifejezni.
Az ételekről meg annyit, hogy én vegetáriánus vagyok, a férjem nem, és ezzel sincs baj! Tolerancia... nem kötelező ugyanazt enni ám :))
Köszi a válaszokat!
Most nagyon felcsigáztatok :) Alapból izgatott vagyok az egész dolog miatt, mert persze nagyon szeretném ha működne a dolog, nagyon kedvelem a srácot. Csak megvan bennem a félsz mert van egy barátnőm aki ide angliába jött férjhez, és látom hogy náluk is működik, ugyanakkor tudom azt is hogy barátnőm teljesen "elangolosodott" - azt nem tudom hogy a férje miatt vagy amúgy sem tartaná meg a saját kulturális hagyományait, de ezt azért én nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!