Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő 15 én 19 működhetne ez?
Figyelt kérdés
Megismertem egy 9. lányt.Klappol minden.Csak ő 15 éves.Én 19.Kicsit néha gyerekes.Persze érthető hiszen az.
Hosszú távon működhetne?
4 év különbség azért már nem kicsi.Ezt tudom is.
Nem találtam ilyen korral hasonló kérdést.Azért teszem fel.
2012. szept. 11. 19:16
2/8 anonim válasza:
A 4 év korkülönbség lenne az ideális. Csak éppen nem úgy, hogy ti vagytok, hanem mondjuk 20 éves lány, 24 éves fiú.
Szerintem hagyd, kisgyerek még.
3/8 anonim válasza:
Ez olyan mint "kapu nélkül focizni"
Hagyjad, keress egy 19-20 körüli lányt inkább.
4/8 anonim válasza:
Varázsige:Afferare aglio!
Funkciója:Dermesztő rontás
Használata:Fagyást idéz elő,bármilyen élőlény megfagy tőle
Megszüntető igéje:Alcuno aglio!
5/8 anonim válasza:
hülyeség vágj bele merj odamenni
6/8 anonim válasza:
Engem 15évesen elég szépen kihasznált egy 19éves pasi..ha neked tényleg tetszik,jól kijöttök és nemcsak kihasználnád akkor hajrá,nemolyan sok az a 4év:)
7/8 anonim válasza:
köztem és a bnőm között is 4 év van és néha elég gyerekes ,de jól megvagyunk általában. 1 próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!