Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjüket válasszam?
van 2 lány az egyiket (legyen ő az "A")2 hónapja ismerem de még csak szájra puszinál tartunk.
tegnap viszont mentem bulizni és előtte 2 nappal megismertem(ő vett fel msn re a csaj)egy csaj (ő legyen a "B").
szal a buliban egy kicsit sokat ittam és hát megtörtént lesmárolt...és én is lesmároltam egy jópárszor.
de msn en már mondta h teccem neki és szeretné ha nem az"A" csajjal jönnék össze.
ma beszéltünk msn en a "B" csajjal és hát összejöttünk...de én jobban szeretem az"A" csajt...meg őtt már régebbről ismerem.
most azlenne a kérdésem h h csináljam azt h netudjanak egymásról?
mert szeretem mind a 2 csajt de jobban szeretem az "A" csajt de 2 hónap alatt csak szájra puszi volt...azért az egy kicsit kevés számomra....a "B" csajjal meg már smároltunk is.
szerintetek mit csináljak
2 egyszerre?
hát barátom neked kell döntened... B csaj tud A csajról
te A csajt jobban szereted, de B csajjal már smároltál is hűűű. kapcsolatot akarsz vagy gyorsan dugni? ezt döntsd el.
hát igen az A csajt jobban szeretem...de nemtom.
én 16,az A csaj 16,a B csaj 14
még tegnap összejöttem a B csajjal...de ma meg lehet h az A csajjal is összejön a dolog:S
Kettő egyszerre...kicsit húzós!
de nem tehetek róla...minding akkor jönnek a csajok amikor van valaki a láthatáron.
mikor egyedl vagyok akk meg semmi/senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!