Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 fiú akibe szerelmes vagyok. Az egyikbe a belsője miatt a másikba a külsője miatt. és én is tetszek mind a kettőnek. Most mit tegyek. Melyikőjüket válasszam?
ha a külsőt választod: megöregszik és nem lesz belseje
ha a belsőt választod: nem lesz külseje
Amelyiknek több pénze van. Az se hátrány, ha van kocsija.
Komolyra: mi döntsük el?
hohóóó jó kérdés! nos válaszd a jó képűt.. hogy miért? mert a logikus és értelmes választás a belső értékes srác lenne.. de a nők buták, ezért ők maguk se tudják mire van szükségük.. majd csak 50évesen döbbenek rá.. (talán..)
megkönnyítem a választást: ha nőként gondolkozol akkor a kedves srácból jó barátot nevelsz, a tapló jó képű srác pedig lesz a pasid.
remélem segítettem. légy nő.. hallgass rám.. minden nő hülye.. hiába akarsz ellenállni önmagadnak és jól választani.. nem fog menni. tégy úgy ahogy én mondtam.
22/f
nem kell megszokni a helyzetet.. el kell hajtani a faszba az ilyen lányok:) nekem nem kell a kamu szöveg, hogy legyünk barátok:)
az még is milyen?
hajtasz a csajra, leépít annak rendje és módja szerint aztán elvárja, hogy lelki szemetes ládája legyél, meg "jó barát"... hülyék a túl oldalon vannak ecsém':D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!