Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat legeslegelején mennyire vagytok nyíltak és őszinék? (konkrétabban lent)
Azt hogy, tegyük fel megcsókol első találkozáskor. Akkor mondjuk ott helyben, vagy a következő pár találkozásnál elmondjátok, hogy ez kicsit gyors, meglepő, váratlan volt? Vagy ilyesmi érzéseket nem mondtok vissza? Vagy esetleg csak hosszabb idő után.
Meg hasonló dolgokat pl h eszedbe jutott, vagy alig vártad hogy találkozzatok stb.
Hát ha valami gyors lenne az én tempómnak, nem is engedném, de biztos, hogy beszélnék róla (nem csak, hogy gyors volt, hanem konkrétan én hogy képzeltem).
A másikat meg nem értem. Örültem hogy hívtál, találkoztunk pl? Persze, hogy mondanám, ha valóban így van, hiszen azt fejezi ki, hogy jól érzem magam vele, boldoggá tesz, ami megerősítés a folytatáshoz.
Előző, nem.
Hanem csak biztosítanám, hogy nem vele van baj, hanem azért vonakodtam, mert gyors volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!