Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, ha egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha egy ilyen párt láttok az utcán?

Figyelt kérdés
A lány kövér, a fiú magas és átlagos. Furcsának gondolnátok, hogy a pasi miért jár egy ilyen lánnyal?
2015. jún. 4. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szoktak mások érdekelni.
2015. jún. 4. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2015. jún. 4. 13:48
 3/10 A kérdező kommentje:
2.: én vagyok a csaj és nem értem, miért akar velem lenni a srác
2015. jún. 4. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem rád értettem, csak annyi hogy nem feltétlen a külső számít, lehet tényleg belsőre bejössz neki, vagy szereti a teltebb lányokat..

Szerintem örülj neki, én drukkolok nektek :)

2015. jún. 4. 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:
4.: de a szép lányok között is vannak jó személyiségűek, csak ők még csinosak is. Onnan is válogathatna és ugyanúgy találna olyat, akinek jó a személyisége
2015. jún. 4. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Változtatni lehet a kulson, foleg ha van rá okod is.

28N

2015. jún. 4. 14:01
 7/10 A kérdező kommentje:
6.: éppen a közepén vagyok, teszek érte, nem csak siránkozom, de nem megy csettintésre
2015. jún. 4. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy maximum 14 éves vagy és véletlenül tévedtél a felnőtt rovatba!

Nem akarok bunkó lenni, de felnőtt ésszel hogy gondolkodhat valaki így, hogy ha nem olyan a testalkata, mint a barátjáé, akkor jaj, ugyan XY ismeretlen utca embere furcsának találja-e?

De hogy megnyugtassalak sok ilyen pár szaladgál az utcákon és még senkitől nem hallottam, hogy ezen akadt volna fenn.

2015. jún. 4. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi is ilyen pár vagyunk, de sosem figyelem, megnéznek-e minket az utcán. Az elején kicsit fura volt, de sosem kaptunk rosszalló tekinteteket. A párom kifejezetten a teltebb lányokat tartja vonzónak (illetve most már csak engem:P), nem tehet róla, hogy ehhez magas és szikár termet társul. Mostanában az tűnt fel, mikor duci lányok néznek meg minket, talán pont olyan okból, mint amiért te feltetted ezt a kérdést. Hogy két ember összeillik-e, azt nem a külső fogja meghatározni.
2015. jún. 4. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne azon agyalj, hogy mért van veled, veled van és ennek örülj. Ha folyton azon agyalsz, hogy mért vagy neki te jó akkor rámegy a kapcsolatotok, kell ez neked?
2015. jún. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!