Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai (győri) lányok miért nem szeretik a romantikus gesztusokat? 23/f
Figyelt kérdés
Valahogy mindig furcsa pillantásokkal találkozok ha gyertyát gyújtok, virágot veszek, vacsorát főzök. Bennem van a hiba vagy ez már nem bevett szokás?2015. jún. 2. 15:09
11/21 anonim válasza:
Első randinál fura. Vagy ha egyáltalán nem is randiztok.
12/21 anonim válasza:
Kedves 10es! Nem értem miért lennék telhetetlen? Hogy jön ide a buli és villásreggeli? Szó nem volt semmi ilyesmiről!
13/21 A kérdező kommentje:
11es nem erről van szó. :D Akkor van nézés amikor már kezd intim lenni a viszony és először jön fel a lakásomra randi után (úgy hogy nem mindig én kérdezem meg hogy feljön-e). Volt olyan hogy amíg lefürdött a lány én összepakoltam a szobát és "mi a fene rakció" volt.
2015. jún. 2. 17:56
14/21 anonim válasza:
Legközelebb ha mi a fene a reakció, kérdezd meg tőle:
"Jobb szeretnéd tálalás nélkül kapni a kolbászt?"
15/21 A kérdező kommentje:
Ultosó :D így lesz hihetetlenül nagy...
2015. jún. 2. 19:31
16/21 anonim válasza:
Vannak még győri lányok itt? 25F
17/21 anonim válasza:
Találtál már normális lányt Győrben? Szólj ha többen is vannak, repülök.
18/21 anonim válasza:
Nem véletlenül próbálnak annyian Győrben normális lányt találni.. Szerintem adjátok fel, de komolyan.:)
19/21 anonim válasza:
Győrben úgy találhatsz normális lányt, ha Győrben szépen belépsz a facebook-odra, és ráírsz egy bármilyen más településen élő lányra. Így el lehet érni, hogy fizikai értelemben Győrben találod meg, mert a böngésződ itt jeleníti meg.
20/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy bevett szokásokra alapozod. A mai világban a romantika = eredetiség nélküli balf.* remek, hogy egy alap szót nem enged leírni az oldal.. Sokan mennek rózsával, aztán várják cserébe az elismerést, mert hát jár ezért cserébe igazán valami, ha már ennyire romantikusak. Vidd el kirándulni, csináljatok pár őrült dolgot, stb. Közben lehet rózsát venni, és vacsorát főzni, de ne az legyen a "romantika" alapja. Ha már csak a sokadik kellék amivel megleped, talán akkor jobban jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!