Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai (győri) lányok miért nem szeretik a romantikus gesztusokat? 23/f
Figyelt kérdés
Valahogy mindig furcsa pillantásokkal találkozok ha gyertyát gyújtok, virágot veszek, vacsorát főzök. Bennem van a hiba vagy ez már nem bevett szokás?2015. jún. 2. 15:09
1/21 anonim válasza:
Meglepődnek a mai lányok, ha nem egyből a bugyiban akarsz turkálni.
Ennyi.
2/21 anonim válasza:
A többi lànyban van a hiba. Én ettôl elolvadnék. :)
18L
3/21 A kérdező kommentje:
Tévedés kedves első. Nem akarok egyből "bugyiba turkálni." Inkább a tartós kapcsolatok híve vagyok, amit szerintem a fokozatosság inkább elősegít mint. A fejemmel szoktam gondolkozni :D
2015. jún. 2. 15:19
4/21 anonim válasza:
Első voltam.
Nem azt írtam, hogy turkálni akarsz benne.
Azt írtam, hogy meglepődnek!
5/21 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat félreolvastam. Telóról nem láttam jól. Még1x sry :D
2015. jún. 2. 15:33
6/21 anonim válasza:
Most őszintén, a mai lányok 80%-a ahhoz szokott hogy leitatni próbálja őket a srác.
Gyertya gyújtás jó ég... nekik a gyomrukban a pia szokott begyulladni xD
7/21 A kérdező kommentje:
Arra meg nekem nincs gyomrom, hogy egy részeg csajt felvigyek meg** és elküldjem :D. A pasik azt a lányt bánják akivel nem feküdtek le, a lányok meg azt a pasit akivel lefeküdtek. Engem még senki nem bánt talán meg :D
2015. jún. 2. 15:54
8/21 anonim válasza:
Nekem is minden vágyam hogy az én párom ilyen legyen, de sajnos soha semmiféle gesztust nem kapok tőle:(
9/21 anonim válasza:
Talán nem olyanoknál próbálkoztál, akinek ez bejönne. Tapasztalatból mondom, hogy Győrben valóban kevés a normális értékrenddel rendelkező ember, sajnos. Ha érdekel, szívesen kifejtem bővebben a véleményemet.
10/21 anonim válasza:
Kedves nyolcadik.
Valamit, valamiért. Ne legyél telhetetlen.
Hajnal 3-ig buli-parti, reggel nyolckor meg viszi az ágyba a villás reggelit? Tessék olyat keresni akiben több olyan, tulajdonság van ami neked elfogadható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!