Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha egy csajt arra kérsz randi előtt, h a randira smink nélkül jöjjön el!?
Hahhahahaha..:)
Ez jó!
Mire készülsz? Azt akarod hogy megutáljon és igy szeretnéd lerázni?
Nem nagyon sminkelek, de ha ilyet kérnél, lemondanám a randit.
Nem szeretem azokat a pasikat, akik bele akarnak szólni abba, hogy nézek ki.
már bocs de ha egy férfi nem tudja megmondni egy nőről akár van rajta smink akár nem, hogy szép-e, az azért a saját szellemi képességeit is minősíti... okéoké h részegen nem figyel vki ilyenre, de az már az ő baja :D
még nem találkoztam olyan csajjal akinél durva különbség lett volna... meg max messziről nem tudod megmondani h van e rajta smink közelről már igen
az szintén téged minősít ha te azt hiszed h a csajnak beleszólhatsz a külsejébe :D az ilyesmit rühellik a nők... mondjuk jogosan, én is kilennék, ha már első randin megszabná h mit vegyek fel, stb!
ez a smink téma leginkább a kisfiúkra ( <15 ) jellemző, én legalábbis úgy vettem észre... mikor kissrác voltam rühelltem a sminket a csajokon mer összeken stb... aztán mivel már nagyjából minden nőn van smink ezenkívül a legtöbb megtanult 18 fölött igényesen sminkelni, nem tartom rossz dolognak egyáltalán.
ha túlzásba viszi azt úgyis észreveszed.... vagyis észre kéne azért venni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!