Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megjött, ti így ott aludnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjött, ti így ott aludnátok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel kb. 1 hónapja ismerjük egymást. Csak hétvégente tudunk találkozni.

Még nem jöttünk össze, mert, bár nagyon tetszem neki, nemrég lépett ki egy hosszú kapcsolatból, és nem akar kihasználni. Majd, ha teljesen lezárta, akkor kezdeményezne.

A lényeg, hogy már egyszer aludtam nála(semmi nem történt), és most megint áthívott a hétvégére.

A problémám, hogy megjött tegnap. Összességében ezzel nincs baj, a probléma ott kezdődik, hogy csak úgy tudsz náluk kimenni a mosdóba, ha keresztül mész a Húga szobáján. Általában nem ébred fel a lány, de elég kínos, mert nekem így nagyon sokszor kell kijárogatni. Annyira meg még azért nem érzem olyan szinten a kapcsolatunkat a sráccal, hogy elmondjam neki, hogy megvan...vagy szerintetek el lehet? 19 évesek vagyunk, ráadásul volt két elég komoly kapcsolata, csak azért ez mégis más, hiszen mi még nem is járunk...nem is beszélve a veszélyekről, ha netán átáznék. Szerintetek hogy illene ezt közölnöm? Mondjam meg szimplán, hogy nehéz napjaim vannak? Vagy ne is szóljak?

Ne haragudjatok, ha kissé buta a kérdésem, de nem nagyon voltam még ilyen helyzetben, általában ha megjött, nem aludtam együtt srácokkal.

2015. máj. 29. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha bízol benne már egy kicsit, mondd el nyugodtan. átázás ellen védekezz túl inkább viszont: nagybetét mellé tampon és talán pluszbugyi is. csak hogy nyugodtan alhass.
2015. máj. 29. 15:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem aludnék ott. Még a saját ágyamban is utálok aludni, mikor dől belőlem a vér.
2015. máj. 29. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem aludnék így ott,csak akkor ha már a barátom.
2015. máj. 29. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!