Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megjött, ti így ott aludnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjött, ti így ott aludnátok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel kb. 1 hónapja ismerjük egymást. Csak hétvégente tudunk találkozni.

Még nem jöttünk össze, mert, bár nagyon tetszem neki, nemrég lépett ki egy hosszú kapcsolatból, és nem akar kihasználni. Majd, ha teljesen lezárta, akkor kezdeményezne.

A lényeg, hogy már egyszer aludtam nála(semmi nem történt), és most megint áthívott a hétvégére.

A problémám, hogy megjött tegnap. Összességében ezzel nincs baj, a probléma ott kezdődik, hogy csak úgy tudsz náluk kimenni a mosdóba, ha keresztül mész a Húga szobáján. Általában nem ébred fel a lány, de elég kínos, mert nekem így nagyon sokszor kell kijárogatni. Annyira meg még azért nem érzem olyan szinten a kapcsolatunkat a sráccal, hogy elmondjam neki, hogy megvan...vagy szerintetek el lehet? 19 évesek vagyunk, ráadásul volt két elég komoly kapcsolata, csak azért ez mégis más, hiszen mi még nem is járunk...nem is beszélve a veszélyekről, ha netán átáznék. Szerintetek hogy illene ezt közölnöm? Mondjam meg szimplán, hogy nehéz napjaim vannak? Vagy ne is szóljak?

Ne haragudjatok, ha kissé buta a kérdésem, de nem nagyon voltam még ilyen helyzetben, általában ha megjött, nem aludtam együtt srácokkal.

2015. máj. 29. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed nem reménykedik többen mint alvás akkor akár ott is aludhatsz . Nem hiszem hogy az hogy néha kimész a mosdóba zavarni fogja , éjjelenként meg csak nem jársz ki állandóan vagy igen ? De persze legyél jól felszerelve plusz tampon betétek stb. De ha ennyire tartasz tőle miért nem alszol ott ha elmúlt vagy akkor már nem lehet ?
2015. máj. 29. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
19 éves felnőttek vagytok, ha a srác normális, szerintem nyugodtan elmondhatod neki, tudja azért, mi történik ilyenkor, meg fogja érteni.
2015. máj. 29. 13:29
 3/13 anonim válasza:

Ha kényelmetlenül érzed emiatt magad, szerintem közöld vele, hogy most nem alkalmas, mert nehéz napjaid vannak, de egy másik hétvégén szívesen ott aludnál. Szerintem nem gáz, ha ezt így elmondod neki. Ha volt komoly kapcsolata, tisztában kell lennie az ilyen dolgokkal.

De ha nem szeretnéd kihagyni ezt a hétvégét vele, szerintem akkor se gáz. Ha rendes meg kell értenie, ha nem akkor ha együtt lesztek se fogja, és gondolom akkor is zavarna téged.

Gondold át, hogy hogy lenne kényelmesebb neked. :)

2015. máj. 29. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Reméljük hetedikben bejárt bioszra, akkor ez nem lepi meg.

De soha nem mondanám, hogy nehéz napjaim vannak. Megjött, menstruálok, vérzek... nem kell virágnyelven beszélni.

2015. máj. 29. 13:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többi válasz lényegével, de nehogy már ilyen középkori szövegel mondjad, hogy "nehéz napjaim vannak", mert egyrészt ezt még én se érteném 40 évesen, másrészt miután sikerült kihámozni mi a probléma valójában, nem biztos hogy kibírnám röhögés nélkül. Szépen magyarul mondjad, hogy megjött, és ez és ez a problémád. Van amelyik férfit nagyon zavarja, van akit egyáltalán nem.
2015. máj. 29. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Az én barátom, mikor még csak két hete ismertük egymást, magától rákérdezett, hogy nekem mikor szokott megjönni és hogy hogyan viselkedem ilyenkor. Szerintem nincs ezen mit parázni, nyugodtan mondd el őszintén.
2015. máj. 29. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Ott!
2015. máj. 29. 13:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha hosszú kapcsolata volt már akkor valszeg nem újdonság neki...
2015. máj. 29. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
nem.
2015. máj. 29. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Halaszd el egy héttel,ha ilyen problémás a helyzet.Képzeld milyen kellemetlen,ha az ágyán egy vérfolt lesz,mert neked ciki éjjel kimenni.

Mondd,hogy most megjött és talán jobb ha így most nem alszom nálad.

2015. máj. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!