Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjött, ti így ott aludnátok?
Van egy srác, akivel kb. 1 hónapja ismerjük egymást. Csak hétvégente tudunk találkozni.
Még nem jöttünk össze, mert, bár nagyon tetszem neki, nemrég lépett ki egy hosszú kapcsolatból, és nem akar kihasználni. Majd, ha teljesen lezárta, akkor kezdeményezne.
A lényeg, hogy már egyszer aludtam nála(semmi nem történt), és most megint áthívott a hétvégére.
A problémám, hogy megjött tegnap. Összességében ezzel nincs baj, a probléma ott kezdődik, hogy csak úgy tudsz náluk kimenni a mosdóba, ha keresztül mész a Húga szobáján. Általában nem ébred fel a lány, de elég kínos, mert nekem így nagyon sokszor kell kijárogatni. Annyira meg még azért nem érzem olyan szinten a kapcsolatunkat a sráccal, hogy elmondjam neki, hogy megvan...vagy szerintetek el lehet? 19 évesek vagyunk, ráadásul volt két elég komoly kapcsolata, csak azért ez mégis más, hiszen mi még nem is járunk...nem is beszélve a veszélyekről, ha netán átáznék. Szerintetek hogy illene ezt közölnöm? Mondjam meg szimplán, hogy nehéz napjaim vannak? Vagy ne is szóljak?
Ne haragudjatok, ha kissé buta a kérdésem, de nem nagyon voltam még ilyen helyzetben, általában ha megjött, nem aludtam együtt srácokkal.
Ha kényelmetlenül érzed emiatt magad, szerintem közöld vele, hogy most nem alkalmas, mert nehéz napjaid vannak, de egy másik hétvégén szívesen ott aludnál. Szerintem nem gáz, ha ezt így elmondod neki. Ha volt komoly kapcsolata, tisztában kell lennie az ilyen dolgokkal.
De ha nem szeretnéd kihagyni ezt a hétvégét vele, szerintem akkor se gáz. Ha rendes meg kell értenie, ha nem akkor ha együtt lesztek se fogja, és gondolom akkor is zavarna téged.
Gondold át, hogy hogy lenne kényelmesebb neked. :)
Reméljük hetedikben bejárt bioszra, akkor ez nem lepi meg.
De soha nem mondanám, hogy nehéz napjaim vannak. Megjött, menstruálok, vérzek... nem kell virágnyelven beszélni.
Halaszd el egy héttel,ha ilyen problémás a helyzet.Képzeld milyen kellemetlen,ha az ágyán egy vérfolt lesz,mert neked ciki éjjel kimenni.
Mondd,hogy most megjött és talán jobb ha így most nem alszom nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!