Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar most valamit vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar most valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már ismerkedem egy ideje,és nagyon aranyos velem rettentő jó vele beszélgetni,és nagyon sokszor flörtölünk is,de miután kezdene komolyabbá válni a dolog,hirtelen távolságot kezd tartani. Én meg most nem tudom,hogy mi is van. Akar tőlem valami,vagy inkább hanyagoljam,mert csak játszik velem? Vagy ő sem tudja pontosan,hogy most mit is akar?
2015. máj. 28. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha már ennyit beszélgettél vele és közvetlen a viszony akkor legjobb lesz ha megkérdezed tőle.

Ennyi őszinteséget megérdemelsz a részéről hogy megmondja a frankót hogy most csak haverkodik veled vagy csak el balf.aszoskodja a kezdeményezést.

2015. máj. 28. 21:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, lehet azt kéne, mert én is jobban szeretek őszintén beszélni,csak attól félek ha megkérdem tőle hülyén fogok a dologból kijönni,hogy hát ő végig csak poénkodott velem. De amiket mondd azokat én nem mondok akárkinek. Ezért vagyok most nagyon össze zavarodva. De köszönöm a válaszod :)
2015. máj. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!