Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja mit akar mert nem volt még barátja. Tudok neki segíteni a döntésben?
Többször csokoloztunk meg kezenfogva sétáltunk de azt mondja nem tudja mit akar. Azt tudom hogy nem volt még barátja és bizonytalan és fél. De nem kellene mert én szeretem. Tudok neki segíteni mondjuk randival vagy ha tobbazor beszélünk vagy inkább hagyjam most hogy atgondolja?
18/l 20/f
Ha nem tudja mit akar,akkor természetesen hagyd,mert az később se vezet semmi jóra.
Magyarul időpocsékolás
Türelem, türelem, türelem.
A legrosszabb amit csinálhatsz az az, ha számon kéred: ha azt mondja, hogy nem tudja mit akar, akkor annak oka van, ne kényszerítsd hogy idő előtt döntsön!
Ha nem volt még barátja, és tegyük fel érzékenyebb lélek, akkor az első lépéseket megtenni nagyon nehéz, az is lehet hogy csak nem akar csalódást okozni neked!
Viszont ha nem gondolod komolyan, nem ér meg neked annyit hogy várj a válaszára, akkor ne húzd az agyát.
Jajjj hát akkor még sok ideje van dönteni!!! :D Csak ne támadd le az érzéseiddel, legyél vele kicsit türelmes, tényleg!
Magamból kiindulva (sokadik randin túl sem vagyok biztos az érzéseimben) azt hittem, hogy már egy ideje együtt vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!