Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel ma az esti randira hogy jól is nézzek ki de ne fagyjak meg?
Mert hát azért este hideg van, de mégis jól szeretnék kinézni. És nem tudom hogyan öltözzek fel. :)
Vagy inkább ne ruhával hanem mondjuk a sminkkel "hódítsak" ? Úgy értem hogy akkor esetleg mást hangsúlyozzak ki?? Úgy is jó nem??
Válaszokat köszi
nemcsak miniszoknyában, leggingsben és mindent mutató felsőben lehet hódítani egy randin.
ha van egy szűk farmered, mondjuk egy csőfarmered, vagy egy szimpla egyenes szárú farmered, ami kicsit szűkebb, főleg fenékben azt vedd fel. nemtudom hordasz-e magassarkút, ha igen, akkor vegyél hozzá magassarkút, de azért ne szandált :D bár én inkább a csizmára szavazok, amibe betűrheted a farmerod. a csizma lehet lapos vagy magassarkú is. felsőnek olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, nemtudom hova mentek randizni, h lekerül-e rólad a kabát, ha nem akkor mindegy is mit veszel fel. ha lekerül, akkor nemtudom, olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, farmerhoz minden megy, de azér ne kapucnis felsőt vegyél :D valami szűkebb, de egyszerűbb felsőt, ne legyen tele csillogó strasszokkal, flitterekkel tökömtudja...pulcsinak sztem egy kardigán jól megy a szűk farmerhoz. de ne lógós nagymami kardigánt. azis legyen alakotkövető/kihangsúlyozó.
sminket is tegyél fel, de ne túl kihívót. egy cicás vagy füstös smink jó választás.
ilyen kicsit visszafogottabb stílussal is lehetsz nagyon szexi, és talán még érdekesebb is leszel, mint egy miniszoknyás leggingses magassarkús egyed. jó dolog az, ha vki minimál stílusban is szexi tud lenni. magassarkú/leggings/miniszoknya...úgy ki nem szexi? nem egy nagy cucc úgy szexinek lenni, csak annyi kell hozzá h normál alakod legyen. deha ilyen egyszerűbb visszafogottabb stílusban is szexi vagy, azmár érdekes és figyelemfelkeltő. sok sikert!
köszi
sokat segítettél:)
lényegében nem tökmindegy..csak éppen nem az a fontos...
szóval érted hiába van rajtad a legcsinibb rucid meg hiába vagy szépen kifestve..mert ha egész randi alatt azzal leszel elfoglalva hogy tetszél neki...akkor feszültté válsz.és ezt érezni fogja a srác.mert meg akarsz felelni.ha már randizol vele..az régen jó:)...öltözz kényelmesen.legyél önmagad!el lesz ájulva.ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!