Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor ez miért zavar titeket?
Sziasztok!
Mindenhol azt hallani/látni, hogy a lányoknak a bunkó stb. srácok jönnek be...
Az utóbbi időben sokat változtam, és a legtöbb csaj azt mondta akivel ismerkedtem, hogy bunkó, nagyképű vagyok...de mégis el vannak velem barát szinten..
Akkor valójában még sem tetszik a lányoknak ez a fajta személyiség? De akkor miért vannak el tök jól velem?
(Haverok szerint is nagyképű, bunkó vagyok csak ők hozzátették (mert azért jobban ismernek), hogy gazdag..
Szóval, csak a pénz miatt "vannak el" velem a lányok?
5-os vagyok.
Orvosi mellett is lehet a sajat labadon allni rokonaimnak ennel komolyabb megprobaltatas mellett is sikerult. Azt meg hogy legyel ferfi ugy ertem,hogy ne folyton anyuci meg apuci penzen eloskodj itt a nyar keress egy kis penzt nyari munkaval es majd nem leszel olyan bekepzelt meg bunko. Csak az slkenyeztetett kisfiuk viselkednek ugy ahogy leirtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!