Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most akkor ez miért zavar titeket?
Sziasztok!
Mindenhol azt hallani/látni, hogy a lányoknak a bunkó stb. srácok jönnek be...
Az utóbbi időben sokat változtam, és a legtöbb csaj azt mondta akivel ismerkedtem, hogy bunkó, nagyképű vagyok...de mégis el vannak velem barát szinten..
Akkor valójában még sem tetszik a lányoknak ez a fajta személyiség? De akkor miért vannak el tök jól velem?
(Haverok szerint is nagyképű, bunkó vagyok csak ők hozzátették (mert azért jobban ismernek), hogy gazdag..
Szóval, csak a pénz miatt "vannak el" velem a lányok?
Nagyképű vagy mert anyuék tolnak pénzzel.
Ez csak a nagyon ócskáknak imponál. Ha a saját pénzed az már kicsit több ócska lotyónak jön be.
Egyébként ha már a barátaid is mondják, akkor nem az a "rosszfiú" vagy akire bármilyen nő vágyik hanem egy tapló
Egy normalis lany szoba se allna veled ha tudja milyen vagy. Akik elvannak veled azok pontosan csak elvannak. Vegyel vissza az arcodbol, viselkedj ferfi modjara allj a sajat labadra mert baratocskam egy igazi nonek ez kell! Kerdes hogy neked egy igazi ertelmes szeretnivalo no kell vagy valaki akivel elvagy?
18/L
#5-ös:
"viselkedj ferfi modjara allj a sajat labadra" ezt még is hogy érted? egyetem mellett nem tudok a saját lábamra állni...
Én tudtam.
Saját lakás és kocsi, a diploma még csak a télen lesz a kezemben...
hát jólvan, de ha veszek valamit akkor az normális legyen...egyébként is orvosi mellett nehéz lenne dolgozni még...
de az 5-ös válaszoló "viselkedj férfiként" részét még nem teljesen értem, mire gondolt ez alatt?!
en nekem sose sikerult meg not igy meghoditani
ugy egyaltalan meg semmi nem sikerult, mert leszartam
PONT hogy nem igy lattam. Van egy 30-as no, aki agyilag egy 12 eves kislány. Egyik naprol a masikra osszejott valakivel, mert "olyan kisugarzasa van ". Aztan egy het utan otthagyta, mert nem foglalkozott vele... es akkor ez nem egy kesz no volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!