Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » AZ gáz szerintetek ha írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AZ gáz szerintetek ha írok egy jó pasinak myvipen, hogy van e barátnője?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

egyből ezzel indítani?

egy kicsit

vedd inkább fel előbb

bár, én is kaptam múltkor egy levelet Randi címmel

pedig fotóm sincs kint...

2010. febr. 26. 11:42
 2/12 A kérdező kommentje:
az a baj h az van kiirva neki hogy egyedülálló,de van egy képe egy csajról (L) ilyen címmel.Azért akarom kideriteni előbb,hogy van e valakije.
2010. febr. 26. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:

értem, de egyből rákérdezni szerintem gáz

iwiwen nem derül ki?

2010. febr. 26. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg időt spórolsz, ha mindjárt ráékérdezel! Minek feleslegesen cseverészni vele, ha egyszer nem is biztos, hogy facér!
2010. febr. 26. 11:46
 5/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok fent iwiwen,szóval nem tudom:S
2010. febr. 26. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem bánnám, ha vmi jó csaj rámírna myvipen:D de azért ne ezzel kezdje. Mert egy intelligenciaszintet és jellemformát tükröz az, hogy mit ír és hogyan.

És ha egyből azzal kezdi, hogy figyelj már van bnőd? Az elég nyomulós és bunkó kérdés is. Egy csajtól több finomságot várok el.

2010. febr. 26. 11:47
 7/12 A kérdező kommentje:
akkor hogyan kezdjek vele beszélgetni?
2010. febr. 26. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nemtom. Msn-re felvenni lenne talán a legjobb, nem levelet írni. Ott meg hogy miről kezdesz vele beszélgetni... hát azt már ki kell találnod. Nem lehet mindig ajtóstól rontani a házba. Van amihez egy kis idő kell, pár beszélgetés.
2010. febr. 26. 11:51
 9/12 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy nincs kiirva az msn cime se:S
2010. febr. 26. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már mindenáron írni szeretnél neki,akkor kezdd azzal,hogy nagyon szimpatikus Neked,így szívesen megismerkednél Vele.Vagy,ha már valamennyire ismered,akkor azt írd szerintem,hogy ,,jobban" megismerni.Aztán majd a válaszában úgyis benne lesz,hogy mi az ábra.

Nem kell rögtön ajtóstul rontani a házba,éreztesd Vele,hogy bejön Neked,feldobod a labdát,ő meg úgyis válaszol valamit,és abból majd kiderül,van-e kapcsolata(hacsak nem titkolja el,hogy összejöjjön Veled egy futó kaland erejéig...).

2010. febr. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!